Billeje i Dar es-Salaam, Tanzania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dar es-Salaam, Tanzania

Dar es-Salaam, Tanzania
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Dar es-Salaam, Tanzania
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Afstanden fra Dar es-Salaam, Tanzania til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zanzibar by Kisaunis biludlejningsdisk

Biludlejning i Dar es-Salaam

I april til og med i dag 4 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Dar es-Salaam.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dar es-Salaam for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Dar es-Salaam udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Sixt og Europcar.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dar es-Salaam, Tanzania biludlejning?

Udlejningsbiler i Dar es-Salaam fra populære udlejningssteder så som Sixt, Europcar og keddy by Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Dar es-Salaam, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dar es-Salaam, Tanzania?

60 km/t. er fartgrænsen i Dar es-Salaam, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Dar es-Salaam er henholdsvis 100 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Dar es-Salaam så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Dar es-Salaam, Tanzania i april?

Normalt er vejret i Dar es-Salaam i april måned 26 °C og den forventede nedbør er 260 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i april, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Dar es-Salaam.

Minder vejret i Dar es-Salaam om vejret i resten af Dar-es-Salaam?

Klimaet i Dar-es-Salaam i april er normalt 26 °C med en forventet nedbør på 260 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Dar es-Salaam til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Dar es-Salaam

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Dar es-Salaam

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dar es-Salaam