Udlejningsbiler fra Hertz i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
4. dec. — 11. dec.
Paris, Frankrig
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

180 kr. - 4.940 kr.

Alle biltyper

180 kr. - 2.341 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Paris, Île-de-France er i januar når priserne er 180 kr. per dag i gennemsnit. 180 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.016 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Paris. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Paris, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Paris, Île-de-France er i november når priserne er 89 kr. per dag i gennemsnit. 89 kr. per dag er 92% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.090 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Paris, Île-de-France er i august når priserne er 429 kr. per dag i gennemsnit. 429 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.102 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Paris. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Paris, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Paris, Île-de-France er i november når priserne er 89 kr. per dag i gennemsnit. 89 kr. per dag er 90% lavere end den gennemsnitlige årspris på 869 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Paris. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Paris, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Paris, Île-de-France er i oktober når priserne er 696 kr. per dag i gennemsnit. 696 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.265 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Paris, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Mini Hatch
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

242 kr./dag

4 dec. – 11 dec.
Mini Hatch
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

269 kr./dag

4 dec. – 11 dec.
Audi A3
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

277 kr./dag

4 dec. – 11 dec.
Renault Captur

Paris Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

20 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Paris

Har Hertz en lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn:
Aeroport Charles De Gaulle.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Paris?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Paris. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Paris i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Paris i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 351 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 336 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Paris?

Til en gennemsnitspris på 289 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Hertz i Paris det billigste valg. 11% af vores brugere som lejede en bil i Paris fra Hertz valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 289 kr. per dag for en Mini er nemlig også 10% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Paris?

Der er 20 Hertz biludlejningslokationer i Paris. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Paris beliggende på Aeroport Charles De Gaulle. 31% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Paris lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paris?

Priser for biler i Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paris?

Der er 371 udbydere for biler i Paris fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paris?

Blandt forskellige lande, herunder Paris, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paris?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Paris. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.