Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Nantes

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Nantes

Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Nantes keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Nantes, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

4 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Nantes

keddy by Europcar ønsker at deres kunder og personale i Nantes skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har keddy by Europcar indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Nantes. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I december, kan du forvente at betale 230 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra keddy by Europcar i Nantes. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Nantes fra keddy by Europcar var 226 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges keddy by Europcar billeje i Nantes i gennemsnit 1.609 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for keddy by Europcar i Lufthavn: Nantes Atlantique (Nantes Atlantique Airport).

Den mest populære type af bil at leje fra keddy by Europcar i Nantes i december er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 229 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 226 kr. per dag.

For 229 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra keddy by Europcar i Nantes (1% billigere end den dyreste udlejningsbil fra keddy by Europcar). I det seneste år har 83% af momondo-brugere som vælger at leje fra keddy by Europcar mens de er i Nantes lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at keddy by Europcar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.


keddy by Europcar biler i andre byer i Frankrig

Find keddy by Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Nice, Paris, og Lyon

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Nantes

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos keddy by Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Nantes biludlejningsfirmaer