Udlejningsbiler fra Avis i Charlotte

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Charlotte

Charlotte, NC, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Charlotte, NC, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Charlotte, North Carolina

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

437 kr. - 869 kr.

Alle biltyper

432 kr. - 869 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Charlotte, North Carolina er i december når priserne er 437 kr. per dag i gennemsnit. 437 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 626 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Charlotte. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Charlotte, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Charlotte, North Carolina er i maj når priserne er 515 kr. per dag i gennemsnit. 515 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Charlotte. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Charlotte, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Charlotte Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Charlotte, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

5,9

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,5

Information om Avis udlejningsbiler i Charlotte

Har Avis en lokation i Charlotte Douglas Lufthavn?

Der er 1 lokation i Charlotte Douglas Lufthavn. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 5489 Josh Birmingham Parkway.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Charlotte?

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Charlotte (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Charlotte i oktober?

Med en gennemsnitspris på 647 kr./dag, udlejning af Premium biler fra Avis i Charlotte i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Charlotte helt ned til 647 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Charlotte?

5489 Josh Birmingham Parkway er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 8 lokationer de har i Charlotte. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 62% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 5489 Josh Birmingham Parkway lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Charlotte?

Priser for biler i Charlotte blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Charlotte?

Fra september 2023 er der 66 udbydere at vælge mellem for biler i Charlotte.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Charlotte?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Charlotte. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Charlotte?

For at leje en bil i Charlotte, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Charlotte

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Charlotte biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Charlotte på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.