Udlejningsbiler fra Avis i Charlotte

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Charlotte

Charlotte, NC, USA
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Charlotte, NC, USA
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Charlotte Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Charlotte, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,2

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,7

Information om Avis udlejningsbiler i Charlotte

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Avis i Charlotte under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Avis har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Charlotte Douglas. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 5489 Josh Birmingham Parkway.

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Charlotte (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Med en gennemsnitspris på 878 kr./dag, udlejning af Premium biler fra Avis i Charlotte i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Charlotte helt ned til 878 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste december.

5489 Josh Birmingham Parkway er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 8 lokationer de har i Charlotte. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 39% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra 5489 Josh Birmingham Parkway lokationen.