Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

183 kr. - 275 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 499 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Helsinki, Nyland er i juli når priserne er 183 kr. per dag i gennemsnit. 183 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 233 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Helsinki, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Helsinki

 • Er det sikkert at leje en bil fra GREEN MOTION i Helsinki under COVID-19?

  GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Helsinki skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Helsinki. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra GREEN MOTION i Helsinki koste i oktober?

  241 kr. per dag (eller 1.690 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en GREEN MOTION udlejningsbil i Helsinki i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en GREEN MOTION udlejningsbil var 161 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra GREEN MOTION på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har GREEN MOTION en lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for GREEN MOTION i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa (Vantaa).

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Helsinki i oktober?

  Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Helsinki i oktober måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra GREEN MOTION 240 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 179 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra GREEN MOTION i Helsinki?

  For 203 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra GREEN MOTION i Helsinki (20% billigere end den dyreste udlejningsbil fra GREEN MOTION ). I det seneste år har 25% af momondo-brugere som vælger at leje fra GREEN MOTION mens de er i Helsinki lejet en Mini for at spare penge.Husk, at GREEN MOTION også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Helsinki?

  I Helsinki har GREEN MOTION 4 lokationer. Mannerheimintie 109 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 66% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Helsinki fra GREEN MOTION , Mannerheimintie 109 lokationen.