Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

170 kr. - 546 kr.

Alle biltyper

170 kr. - 596 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Helsinki, Nyland er i november når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 266 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Helsinki, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Helsinki, Nyland er i januar når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 448 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Helsinki. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Helsinki, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Helsinki

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Helsinki skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Helsinki. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

253 kr. per dag (eller 1.769 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en GREEN MOTION udlejningsbil i Helsinki i februar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i februar for en GREEN MOTION udlejningsbil var 148 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra GREEN MOTION på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for GREEN MOTION i Lufthavn: Helsinki Vantaa (Vantaa).

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Helsinki i februar måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra GREEN MOTION 216 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 148 kr. per dag i februar.

For 216 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra GREEN MOTION i Helsinki (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra GREEN MOTION ). I det seneste år har 41% af momondo-brugere som vælger at leje fra GREEN MOTION mens de er i Helsinki lejet en Economy for at spare penge.Husk, at GREEN MOTION også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

I Helsinki har GREEN MOTION 4 lokationer. Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 70% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Helsinki fra GREEN MOTION , Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12 lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Helsinki

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos GREEN MOTION ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Helsinki biludlejningsfirmaer