Udlejningsbiler fra Avis i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Helsinki Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Helsinki

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Helsinki under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Helsinki kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Helsinki koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Avis biludlejningspriser i Helsinki at være 277 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 216 kr. per dag fra Avis på denne tid af året i Helsinki. Gennemsnitsprisen er typisk 1.936 kr. for en uges billeje fra Avis i oktober når man er i Helsinki.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa?

  Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa som som er beliggende på Helsinki-Vantaa Airport.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Helsinki?

  Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Helsinki. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Helsinki. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Helsinki i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Helsinki i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 271 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 260 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Helsinki?

  Den billigste type bil Avis tilbyder i Helsinki er Mini til 276 kr. i gennemsnit per dag. 276 kr. per dag er 18% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Avis, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 40% af momondo-brugere som har lejet en bil i Helsinki fra Avis valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Helsinki?

  I Helsinki har Avis 4 lokationer. Malminkatu 24 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 68% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Helsinki fra Avis, Malminkatu 24 lokationen.