Udlejningsbiler fra Firent i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Firent udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Firent biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

206 kr. - 538 kr.

Alle biltyper

206 kr. - 617 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Firent i Helsinki, Nyland er i maj når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 307 kr. for en Firent Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Firent i Helsinki, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Firent alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki Firent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Firent biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Firent

4 kontorer

Information om Firent udlejningsbiler i Helsinki

Firent ønsker at deres kunder og personale i Helsinki skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Firent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Helsinki. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket Firent har 1 lokation i Lufthavn: Helsinki Vantaa:
Helsinki Vantaa airport.

Den mest populære type af bil at leje fra Firent i Helsinki i januar er Stationcar udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 251 kr. per dag for Stationcar udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 251 kr. per dag.

Der er 4 Firent biludlejningslokationer i Helsinki. Ifølge vores brugere er den mest populære Firent lokation i Helsinki beliggende på Helsinki Railway Station. 52% af vores brugere som har lejet bil fra Firent i Helsinki lejede fra denne lokation det seneste år.


Firent udlejningsbiler i Nyland

Lej en bil fra Firent i en anden by i Nyland

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Helsinki

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Firent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Helsinki biludlejningsfirmaer