Udlejningsbiler fra Hertz i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

244 kr. - 605 kr.

Alle biltyper

244 kr. - 1.055 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Helsinki, Nyland er i november når priserne er 244 kr. per dag i gennemsnit. 244 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 378 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Helsinki, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Helsinki

Hertz udlejningslokationer i Helsinki er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Helsinki:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Helsinki Vantaa. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er International Airport.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Helsinki (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Helsinki, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 335 kr./dag i gennemsnit og 311 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Til en gennemsnitspris på 335 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Hertz i Helsinki det billigste valg. 56% af vores brugere som lejede en bil i Helsinki fra Hertz valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 335 kr. per dag for en Mini er nemlig også 5% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hertz har 8 biludlejningslokationer i Helsinki. Deres Runeberginkatu 5 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 49% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Helsinki, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Runeberginkatu 5.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Helsinki

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Helsinki biludlejningsfirmaer