Udlejningsbiler fra Hertz i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Helsinki Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Helsinki

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Helsinki under COVID-19?

  Hertz udlejningslokationer i Helsinki er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Helsinki:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Helsinki koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 308 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Helsinki. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Helsinki fra Hertz var 207 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Helsinki i gennemsnit 2.154 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er International Airport.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Helsinki?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Helsinki (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Helsinki i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Helsinki, Stor udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 555 kr./dag i gennemsnit og 555 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Helsinki?

  Hertz har 8 biludlejningslokationer i Helsinki. Deres Runeberginkatu 5 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 40% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Helsinki, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Runeberginkatu 5.