Udlejningsbiler fra Hertz i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
13. dec. — 20. dec.
Helsinki, Finland
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

234 kr. - 544 kr.

Alle biltyper

234 kr. - 1.012 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Helsinki, Nyland er i november når priserne er 234 kr. per dag i gennemsnit. 234 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 377 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Helsinki, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Helsinki

Har Hertz en lokation i Helsinki Vantaa Lufthavn?

Der er 1 lokation i Helsinki Vantaa Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er International Airport.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Helsinki?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Helsinki (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Helsinki i januar?

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Helsinki, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 583 kr./dag i gennemsnit og 557 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Helsinki?

Hertz har 3 biludlejningslokationer i Helsinki. Deres International Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 69% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Helsinki, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på International Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Helsinki?

Priser for biler i Helsinki opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Helsinki?

Antallet af udbydere for biler i Helsinki er 81 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Helsinki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Helsinki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Helsinki?

Alle førere, der lejer en bil i Helsinki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Helsinki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.