Udlejningsbiler fra Enterprise i Sacramento

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Sacramento

Sacramento, CA, USA
4. juli — 11. juli
Samme aflevering
Sacramento, CA, USA
man. 4.7
Middag
man. 11.7
Middag
Chaufførens alder:

Sacramento Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Sacramento, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,4

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,8

Value

4,7

Information om Enterprise udlejningsbiler i Sacramento

Hver Enterprise udlejningslokation i Sacramento er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Sacramento Intl. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 6327 Aviation Dr.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i Sacramento. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Der er 12 Enterprise biludlejningslokationer i Sacramento. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Sacramento beliggende på 6327 Aviation Dr. 39% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Sacramento lejede fra denne lokation det seneste år.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Miami, New York, og Las Vegas