Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Sacramento

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Sacramento

Sacramento, CA, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Sacramento, CA, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sacramento Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Sacramento, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,9

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,8

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Sacramento

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Sacramento Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Sacramento Intl Lufthavn. De adresser for dette Enterprise Rent-A-Car biludlejningscenter er 6327 Aviation Dr.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Sacramento?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Sacramento. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise Rent-A-Car for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Sacramento?

Der er 12 Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer i Sacramento. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise Rent-A-Car lokation i Sacramento beliggende på 6327 Aviation Dr. 29% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Sacramento lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sacramento?

Priser for biler i Sacramento opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sacramento?

Antallet af udbydere for biler i Sacramento er 44 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sacramento?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sacramento. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sacramento?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sacramento. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i andre byer hele vejen igennem Californien som Enterprise Rent-A-Car i Los Angeles, Enterprise Rent-A-Car i San Francisco, og Enterprise Rent-A-Car i San Diego

Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sacramento på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.