Udlejningsbiler fra Budget i Sacramento

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Sacramento

Sacramento, CA, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Sacramento, CA, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sacramento Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Sacramento, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i Sacramento

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Sacramento kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Lufthavn: Sacramento Intl:
6420 Mcnair Circle.

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Sacramento. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Sacramento. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Overvej Stor udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Sacramento i januar. Når du lejer Stor biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 968 kr. per dag og helt ned til 968 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Stor bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

6420 Mcnair Circle er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Sacramento. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 82% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra 6420 Mcnair Circle lokationen.


Budget udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Francisco, og San Diego