Udlejningsbiler fra Budget i Sacramento

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Sacramento

Sacramento, CA, USA
14. dec. — 21. dec.
Sacramento, CA, USA
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Sacramento Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Sacramento, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i Sacramento

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Sacramento koste i januar?

234 kr. per dag (eller 1.636 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Sacramento i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Budget udlejningsbil var 231 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Budget en lokation i Sacramento Intl Lufthavn?

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Sacramento Intl Lufthavn:
6420 Mcnair Circle.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Sacramento?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Sacramento. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Sacramento. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Sacramento i januar?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Sacramento i januar. Når du lejer SUV biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 458 kr. per dag og helt ned til 450 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Sacramento?

6420 Mcnair Circle er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Sacramento. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 83% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra 6420 Mcnair Circle lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sacramento?

Priser for biler i Sacramento opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sacramento?

Antallet af udbydere for biler i Sacramento er 45 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sacramento?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sacramento. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sacramento?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sacramento. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sacramento på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.