Find billige flybilletter til Taipei

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Taipei (TPE)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Taipei. De nuværende restriktioner til Taipei er baseret på Taiwan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Taiwan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Taipei

Find de billigste fly til disse Taipei-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Taipei

København (CPH) til Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl (TPE)

Fly til Taipei ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Taipei Taiwan Taoyuan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.877 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TAIPEI FRA KØBENHAVNmaj36% billigereAt flyve fra København til Taipei ​​koster i gennemsnit blot 2.468 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TAIPEI FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 5.069 kr. at flyve til Taipei ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TAIPEI FRA KØBENHAVNdecember350% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Taipei fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Taipei?

Hvilket er det absolut billigste fly til Taipei?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Taipei for 520 kr./person, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Taipei. Hvis du vil finde den billigste pris til Taipei fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Taipei?

Den billigste måned at flyve til Taipei fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.468 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Taipei i maj, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.093 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Taipei?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Taipei 49 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Taipei for 3.885 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Taipei på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Taipei på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.837 kr.. Den dyreste dag at flyve til Taipei er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.009 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Taipei?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Taipei på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Taipei på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.625 kr.. Fly til Taipei koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 4.757 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Taipei?

Rejsende, som flyver til Taipei, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl (28 km fra Taipei centrum), Lufthavn: Hualien City (114 km fra Taipei centrum) eller Lufthavn: Taichung ChingChuanKang (124 km fra Taipei centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Taipei på?

Lufthavn: Taichung ChingChuanKang har en gennemsnitspris på 2.943 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Taipei. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Taipei?

På nuværende tidspunkt inkluderer Taiwan rejserestriktioner rejser til Taipei. Indrejserestriktioner

Taiwan er begyndt at genåbne sine grænser for udenlandske statsborgere, forudsat at de rejser af andre årsager end studier, turisme eller besøg hos venner. Alle visumfritagelser er suspenderet, så rejsende skal ansøge om en særlig indrejsetilladelse hos et taiwansk repræsentationskontor i udlandet før de rejser. Rejsende, der allerede har et gyldigt certifikat for fastboende udlændinge (ARC) eller et certifikat for fastboende udlændinge (APRC) behøver ikke visum for at komme ind i Taiwan.

Indrejsekrav

Fra den 1. december til 28. februar skal alle rejsende, herunder transitpassagerer, uanset nationalitet og rejseformål, fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat, som er udstedt inden for 72 timer før afgang til Taiwan. Udenlandske statsborgere skal have en lægeattest på engelsk med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang til Taiwan. Rejsende skal udfylde og indsende en "Quarantine System for Entry Form" før afrejse. Følgende besøgende kan fritages for negativ COVID-19-test: personale i diplomatiske eller officielle anliggender, vandrende arbejdstagere, studerende, personer, der kommer til Taiwan i nødsituationer, og besætningsmedlemmer på fartøjer, der ankommer til Taiwan. Passagerer der ankommer fra Filippinerne bliver undersøgt ved ankomsten.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt 14 dages karantæne. Fra den 23. december skal rejsende, der ankommer til Taiwan fra Storbritannien, nu i karantæne i grupper i 14 dage efter indrejsen og testes for COVID-19, før karantæneperioden afsluttes. Flyene til og fra Storbritannien skal reduceres med halvdelen med øjeblikkelig virkning. Fra den 9. november skal alle rejsende, der ankommer til Taiwan, oplyse, om de har haft COVID-19-symptomer inden for de sidste 14 dage. Hvis de indberetter symptomer, underkastes de PCR-test i lufthavnen eller på et hospital umiddelbart efter ankomsten. Hvis de tester negative, skal de have en ny test efter 24 timer. De er i karantæne på en udpeget karantænefacilitet, mens de afventer begge resultater. Hvis de får to negative resultater, vil de kunne forlade karantænefaciliteten og gennemføre den 14 dages selvisolering i hjemmet eller på et udpeget karantænehotel. En positiv test vil betyde hospitalsindlæggelse. I karantæneperioden skal den pågældende blive hjemme (eller på det angivne sted) og må ikke benytte offentlig transport eller forlade Taiwan. Rejsende kan blive bedt om at installere et lokalt SIM-kort, hvis de ikke allerede har et. De lokale myndigheder vil som led i karantæneforvaltningsprocessen anvende overvågning af lokaliseringen af mobiltelefoner. Kortvarige forretningsrejsende kan anmode om en kortere periode med karantæne.

Transitregler

Udenlandske passagerer, herunder personer fra Hong Kong og Macao, har nu tilladelse til at rejse gennem Taoyuan Internationale Lufthavn. Indehavere af pas fra Folkerepublikken Kina (Kina) vil ikke få tilladelse til at rejse i transit i Taiwan. Disse transitpersoner skal om bord på tilslutningsflyvninger fra det samme luftfartsselskab, som de flyver ind i. Transitten skal vare mindre end 8 timer. Transitpassagerer, der skal vente mere end en time, vil forblive adskilt fra andre passagerer og blive i et separat område. Yderligere oplysninger om Taiwans politik for rejserestriktioner findes her.

Hvis du planlægger rejser til Taipei nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Taipei

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Taipei fundet af momondos brugere for nylig
Air France
BLLBillund
24t. 50min.
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
BLLBillund
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 20min.
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
CPHKøbenhavn Kastrup
XiamenAir
CPHKøbenhavn Kastrup
39t. 45min.
TSATaipei Sung Shan
TSATaipei Sung Shan
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Taipei

Air France
BLLBillund
24t. 50min.
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 20min.
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
XiamenAir
CPHKøbenhavn Kastrup
39t. 45min.
TSATaipei Sung Shan

Lufthavne i nærheden af Taipei

Neden for finder du alle lufthavne i Taipei samt deres afstand til centrum


Find billige flybilletter til andre byer i Taiwan

Taiwan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class