Billeje i Taipei, Taiwan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Taipei, Taiwan

Taipei, Taiwan
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Taipei

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Taipei, Taiwan
9,2
Fantastisk
1 anmeldelse9 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
0,0
Forfærdelig
10 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Afstanden fra Taipei, Taiwan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Taipei

I maj til og med i dag 2 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Taipei.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Taipei for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Taipei. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Taipei, Taiwan biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Taipei biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Taipei tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Taipei, Taiwan?

Hvis du lejer en bil i Taipei, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Taipei er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Taipei er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Taipei, Taiwan i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Taipei i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 210 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Taipei i løbet af maj er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Taipei om vejret i resten af Taipei City?

Klimaet i Taipei City i maj er normalt 25 °C med en forventet nedbør på 210 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Taipei til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Taipei