Udlejningsbiler fra Avis i Taipei

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Taipei

Taipei, Taiwan
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Taipei Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Taipei, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

9 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Taipei

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Avis i Taipei under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Avis har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl (Terminal 2 Arrivals North-Side).

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Taipei. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

B1 By In-Town Check-In Counter er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Taipei. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 27% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra B1 By In-Town Check-In Counter lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Taipei

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Taipei biludlejningsfirmaer