Udlejningsbiler fra Chailease i Taipei

Find og sammenlign gode tilbud på Chailease udlejningsbiler i Taipei

Taipei, Taiwan
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Taipei Chailease lokationer

Herunder kan du finde information om alle Chailease biludlejningssteder i Taipei, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Chailease

10 kontorer

Information om Chailease udlejningsbiler i Taipei

Chailease ønsker at deres kunder og personale i Taipei skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Chailease indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Taipei. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Taipei fra Chailease i marts vil i gennemsnit koste 593 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste marts helt ned til 565 kr. per dag fra Chailease, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Taipei i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.149 kr. for en udlejningsbil fra Chailease.

Ja. De 2 lokationer som Chailease har i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl kan findes på No. 9, Hangzhan S Rd og Taoyuan airport.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Chailease i Taipei i marts måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Chailease 585 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 565 kr. per dag i marts.

No.340-9 Dunhua N.Rd., Songshan District er den mest populære Chailease biludlejningslokation ud af de 10 lokationer de har i Taipei. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 72% af dem der valgte en udlejningsbil fra Chailease valgt at leje fra No.340-9 Dunhua N.Rd., Songshan District lokationen.