Udlejningsbiler fra Budget i Taipei

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Taipei

Taipei, Taiwan
29. jan. — 5. feb.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
lør. 29.1
Middag
lør. 5.2
Middag
Chaufførens alder:

Taipei Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Taipei, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Taipei

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Taipei under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Taipei under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er North Side Terminal 2 Arrivals.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Taipei?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Taipei. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Taipei i februar?

  Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Taipei i februar er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 364 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i februar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 364 kr. per dag.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Taipei?

  Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Taipei. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Taipei beliggende på No.208 Banxin Rd. 77% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Taipei lejede fra denne lokation det seneste år.