Udlejningsbiler fra Budget i Taipei

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Taipei

Taipei, Taiwan
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Taipei Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Taipei, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Budget udlejningsbiler i Taipei

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Taipei under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er North Side Terminal 2 Arrivals.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Taipei. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Taipei i marts er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 554 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i marts, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 554 kr. per dag.

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Taipei. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Taipei beliggende på No. 257 Songde Rd. 82% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Taipei lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Taipei

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Taipei biludlejningsfirmaer