Udlejningsbiler fra Hertz i Taipei

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Taipei

Taipei, Taiwan
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Taipei Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Taipei, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Taipei

Hertz udlejningslokationer i Taipei er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Taipei:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I januar, kan du forvente at betale 499 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Taipei. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Taipei fra Hertz var 498 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Taipei i gennemsnit 3.496 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja. De 3 lokationer som Hertz har i Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl kan findes på Arrival Hall Pickup, 206 Minshen S Rd og 206 Minshen S Rd.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Taipei. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Taipei i januar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 499 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 498 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Taipei Shonshan er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 10 lokationer de har i Taipei. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 50% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Taipei Shonshan lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Taipei

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Taipei biludlejningsfirmaer