Udlejningsbiler fra Hertz i Taipei

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Taipei

Taipei, Taiwan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Taipei, Taiwan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Taipei, Taipei

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

497 kr. - 600 kr.

Alle biltyper

497 kr. - 680 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Taipei, Taipei er i marts når priserne er 497 kr. per dag i gennemsnit. 497 kr. per dag er 8% lavere end den gennemsnitlige årspris på 538 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Taipei. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Taipei, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Taipei Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Taipei, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Taipei

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Taipei koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 711 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Taipei. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Taipei fra Hertz var 547 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Taipei i gennemsnit 4.977 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Hertz en lokation i Taipei Taiwan Taoyuan Intl Lufthavn?

Ja. De 3 lokationer som Hertz har i Taipei Taiwan Taoyuan Intl Lufthavn kan findes på Arrival Hall Pickup, 206 Minshen S Rd og 206 Minshen S Rd.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Taipei?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Taipei. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Taipei i oktober?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Taipei i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 823 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 823 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Taipei?

Priser for biler i Taipei blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Taipei?

Fra september 2023 er der 91 udbydere at vælge mellem for biler i Taipei.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Taipei?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Taipei. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Taipei?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Taipei. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Taipei

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Taipei biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Taipei på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.