Billeje i Cork

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cork

Cork, Irland
5. feb. — 12. feb.
Samme aflevering
Cork, Irland
søn. 5.2
Middag
søn. 12.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Cork

Find den lejebil i Cork, der passer til dine behov

Biler i Lille

30 kr. - 1.077 kr.

Alle biltyper

30 kr. - 1.364 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cork, Irland er 463 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cork, Irland er i december. Prisen er 94% lavere end resten af året og ligger på kun 30 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cork. I Cork kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cork, Irland er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cork, Irland er i oktober. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 248 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cork. I Cork kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Cork

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cork

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

8,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

Easirent

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,1

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,3

Value

6,6

CARHIRE.ie

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,2

Value

4,8

Enterprise

3 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Cork

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Cork

Populære biltyper

Intermediate, SUV, Economy

Billigste lejebil

703 kr.

Den mest populære model

Ford Fiesta
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Cork i de seneste 72 timer: Intermediate, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Cork er 703 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 1.017 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Cork i de seneste 7 dage er Ford Fiesta. Vores brugere foretrækker også Ford Ka som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cork

Herunder vises de mest populære hoteller i Cork

Kørsel i lejebil i Cork – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cork, så du er klar til næste rejse.

I februar i Cork var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 258 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 244 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Cork i februar fandt en gennemsnitspris på 0 kr.. De fandt priser helt ned til 0 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

De billigste udlejningsbiler i Cork kan normalt findes gennem Easirent. Når du booker hos Easirent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 13,61/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cork er 27,81/dag.

Hvert udlejningsfirma i Cork har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Alamo og Easirent er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Cork, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

På rejser til Cork i februar måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Cork i februar måned, når temperaturer er på omkring 7 °C og der er 80 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Cork koster 563 kr./dag i gennemsnit.

Hvis du lejer en bil i Cork, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Cork er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Cork er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Normalt er vejret i Cork i januar måned 6 °C og den forventede nedbør er 120 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Cork i januar er normalt 6 °C med en forventet nedbør på 120 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cork til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Lejebiler der er populære i Cork

Lej en af disse populære biltyper i Cork

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cork


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Cork ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Cork, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Cork eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Cork.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Cork.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Cork.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.