Find billige flybilletter til Kherson

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kherson

Find de billigste fly til disse Kherson-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Odesa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kherson

København (CPH) til Odesa (ODS)

Fly til Kherson ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Odesa Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.877 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kherson?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kherson, lå på 410 kr./pr. person fra Berlin, hvilket er 57% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kherson. Hvis du vil finde de billigste priser til Kherson fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Odesa Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kherson.

Med en gennemsnitspris på 947 kr. pr. person er Lufthavn: Kherson den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kherson. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Kherson?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kherson

Hvilke flyselskaber flyver til Kherson?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kherson fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Turkish Airlines. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Kherson, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kherson


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Kherson, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Kherson, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Kherson på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kherson ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kherson lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kherson og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.