Find billige flybilletter til Katmandu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Katmandu

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Katmandu

Bedste pris på enkeltbillet

2.036 kr.

Bedste pris på returbillet

5.580 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 45min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Katmandu fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.036 kr. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Den bedste pris på en returbillet til Katmandu fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.580 kr. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Det hurtigste fly til Katmandu fra Danmark tager 12t. 45min. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Katmandu, herunder Turkish Airlines, Qatar Airways og Thai Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Katmandu

Find de billigste fly til disse Katmandu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Katmandu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Katmandu

København (CPH) til Katmandu (KTM)

Fly til Katmandu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Katmandu Tribhuvan, hvor den gennemsnitlige pris er 6.965 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KATMANDU FRA KØBENHAVNfebruar10% billigereAt flyve fra København til Katmandu ​​koster i gennemsnit blot 6.242 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KATMANDU FRA KØBENHAVNoktober14% dyrereDet koster cirka 7.915 kr. at flyve til Katmandu ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KATMANDU FRA KØBENHAVNoktober444% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Katmandu fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Katmandu?

Der er noget at opleve i Katmandu året rundt. Det er populært at rejse med fly til Katmandu i oktober til december, hvor vejret er mildt og solrigt, efter monsunregnen er overstået. I forårsmånederne fra marts til maj, hvor rododendronen står i fuldt flor, er et andet populært rejsetidspunkt. Særligt i maj kan du ofte finde billige flybilletter til Katmandu.

700 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Katmandu. Dette fly er fra Katmandu og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Katmandu. Hvis du vil finde den billigste pris til Katmandu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Katmandu fra Danmark i januar i stedet. Fly til Katmandu i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.327 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Katmandu 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Katmandu for 6.965 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Katmandu udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Katmandu for 5.580 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Katmandu fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 6.916 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Katmandu på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.490 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Katmandu på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Katmandu på dette tidspunkt kan findes helt ned til 6.727 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.294 kr..

Lufthavn: Ramechhap, Lufthavn: Bharatpur, Lufthavn: Janakpur, Lufthavn: Lukla Tenzing-Hillary eller Lufthavn: Pokhara kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Katmandu.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Janakpur for 700 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Katmandu

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Katmandu fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Katmandu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Katmandu

Hvilke flyselskaber flyver til Katmandu?

Qatar Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Katmandu. Turkish Airlines, Emirates og Air India er også populære valg på flyrejser til Katmandu fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Katmandu, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Emirates-fly til Katmandu

Der er 16 fly med Emirates til Katmandu på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Dubai Intl, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 4.624 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Katmandu). Emirates har en bedømmelse på 8,6 fra 122 brugeranmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Katmandu

Et andet populært valg for fly til Katmandu er Turkish Airlines (8,3/10, 128 anmeldelser). De fleste Turkish Airlines-fly, der lander i Katmandu, kommer fra Istanbul, men der er 3 Turkish Airlines-fly til Katmandu fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Turkish Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.007 kr. (Billund til Katmandu, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Katmandu

Neden for finder du alle lufthavne i Katmandu samt deres afstand til centrum

Tribhuvan International Airport har 7.1 mio. passagerer om året. Lufthavnen ligger ca. 5 km sydøst for Katmandu. Der kører en bus fra lufthavnen til Jamal Station i Katmandu. Bussen hedder Sagha Yatyat og koster ca. 20 NPR (ca. 1.5 DKK). Du kan kun betale kontant og skal sørge for at have lige penge, da chaufføren ikke giver penge tilbage. Turen tager ca. en time. Ønsker du en hurtigere rejse, kan du bestille en forudbetalt taxi hjemmefra og komme til Katmandu fra lufthavnen på ca. 20 min. Turen koster ca. 750 NPR (ca. 45 DKK).


Populære fly til Katmandu

Find dine flybilletter til Katmandu blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Katmandu
Hurtigste flyvetid19t. 10min.
Laveste pris5.580 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Katmandu

Katmandu er tæt trafikeret. På din ferie i byen er det derfor nemmest at bevæge dig rundt til fods eller med rickshaw. Der kører også busser, som kan være en løsning, hvis du skal til byens yderkanter. Busserne afgår fra Ratna Park. Spørg chaufføren til råds, da al information på skilte er på nepalesisk. Der findes ikke faste køreplaner, men busserne stopper som regel med at køre omkring kl. 21:00.


Visumkrav for Katmandu

Danske statsborger skal have visum for at rejse til Nepal. Det er muligt at søge i lufthavnen i Katmandu, men det anbefales, at du søger på den nepalesiske ambassade i København, inden du rejser med fly til Katmandu. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter udrejsedagen fra Nepal.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Katmandu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Katmandu

Katmandu står aldrig stille, og overalt finder du seværdigheder. Besøg Durbar-pladsen og de mange templer, der ligger side om side. Læg vejen forbi det historiske kongelige palads, som engang husede den nepalesiske kongefamilie, men nu er omdannet til museum. Tag en pause i Garden of Dreams, der mest af alt minder om en rolig oase i et hektisk byliv.

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort i Nepal. Det er derfor en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom, ulykke og tyveri.

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Katmandu, og ej børste tænder i det. Køb i stedet vand på flaske, og husk altid at sikre dig, at låget ikke har været skruet af flasken.

Det er almindeligt at betale ca. 10 % i drikkepenge i Katmandu. Typisk vil der være en særlig æske til formålet.

Thamel-kvarteret er et af Katmandus bedste indkøbsområder. Området huser boder, butikker, markeder, caféer og natklubber. Her kan du blandt andet nyde en friskpresset juice og en nepalesisk kage.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Katmandu. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Katmandu på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Katmandu.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Katmandu. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.