Find billige flybilletter til Tjernivtsi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tjernivtsi?

Rejsende, som flyver til Tjernivtsi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ivano-Frankivsk Intl (113 km fra Tjernivtsi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.458 kr. pr. person er Lufthavn: Ivano-Frankivsk Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Tjernivtsi. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Tjernivtsi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tjernivtsi fundet af momondos brugere for nylig
Ukraine International Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
44t. 05min.
CWCTjernivtsi Chernovtsy

Find de billigste enkeltbilletter til Tjernivtsi

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Tjernivtsi, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ukraine International Airlines
Ukraine International Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
44t. 05min.
CWCTjernivtsi Chernovtsy

Hvilke flyselskaber flyver til Tjernivtsi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tjernivtsi

Hvilke flyselskaber flyver til Tjernivtsi?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Tjernivtsi fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ukraine International Airlines. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Tjernivtsi, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Populære fly til Tjernivtsi

Find dine flybilletter til Tjernivtsi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Tjernivtsi
Hurtigste flyvetid44t. 05min.
Laveste pris13.390 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tjernivtsi


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Tjernivtsi, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Tjernivtsi, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Tjernivtsi med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Tjernivtsi ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Tjernivtsi. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.