Billige fly fra København til Odesa fra 1.829 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12
Rejseopdatering: Tjek de lokale rejsevejledninger, inden du booker.

Information om København-Odesa fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Odesa, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

7t. 00min.

Direkte fly

Ingen
Det hurtigste fly fra København til Odesa tager 7t. 00min.
Der er ingen direkte fly fra København til Odesa. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er København Kastrup Lufthavn - Odesa Intl Lufthavn.

Sådan finder du billige fly fra København til Odesa

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken flyrute er billigst fra København til Odesa?

København Kastrup - Odesa Intl. Flyv fra København Kastrup til Odesa Intl for at få de bedste flypriser mellem København og Odesa

 • Hvor langt er der fra København Kastrup til Odesa Intl med fly?

  Afstanden i lige linje fra København Kastrup til Odesa Intl er 1619,6 km.

 • Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly fra København Kastrup Lufthavn til Odesa Intl Lufthavn?

  Priser for fly fra København Kastrup Lufthavn til Odesa Intl Lufthavn opdateres dagligt.

 • Hvor gammel skal du være for at flyve fra København Kastrup Lufthavn til Odesa Intl Lufthavn?

  Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen fra København Kastrup Lufthavn til Odesa Intl Lufthavn hos.

 • Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Odesa Intl Lufthavn?

  De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Odesa Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Odesa Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Alternative fly København-Odesa

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Billund til Lviv
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris232 kr.
Fly fra Aalborg til Lviv
Hurtigste flyvetid17t. 10min.
Laveste pris2.519 kr.
Fly fra København til Lviv
Hurtigste flyvetid13t. 25min.
Laveste pris2.491 kr.
Fly fra København til Tjernivtsi
Hurtigste flyvetid44t. 05min.
Laveste pris12.941 kr.

Fly, der minder om København til Odesa

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Odesa

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly fra København til Odesa?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly fra København til Odesa, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly fra København til Odesa med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Odesa fra København med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly fra København til Odesa?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly mellem København og Odesa ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly fra København til Odesa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly fra København til Odesa og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Odesa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.