Hoteller i Padborg, Danmark

Find tilbud på 3 hoteller i Padborg, Danmark

Padborg, Danmark
27. sep. — 28. sep.2
tor. 28.9
man. 2.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Padborg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Padborg
Pris
kr.547
kr.548
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse

Hvornår skal man booke et hotel i Padborg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Padborg
Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
618 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
798 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Padborg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Padborg

Laveste hotelpris

520 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

485
Den billigste pris for et værelse i Padborg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 520 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Padborg Hotel, et 2-stjernet hotel.
Der er 485 hoteller i Padborg tæt på Billund. Billund Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Padborg

Hvad koster et hotel i Padborg?

Denne charmerende grænseby byder alle typer af rejsende velkommen. Priserne for en overnatning i Padborg ligger fra ca. 400 DKK til ca. 1200 DKK. Det er især faciliteterne, der har betydning for prisen. De billige overnatningssteder er oftest uden hotelrestaurant samt placeret uden for centrum, men der er ikke langt til bymidten, hvor du også finder flere spisesteder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Padborg?

Der er flest turister i Padborg om sommeren, da det er sæsonen, hvor du kan være meget udendørs. Udover aktiviteter i byen, er der en skøn natur omkring denne lille grænseby. Du kan bo på hotel i Padborg og bruge hotellet som base for naturoplevelser hele året rundt – især om sommeren. Ikke mindst takket være Gendarmstien der har start i Padborg, og som fører hele vejen op til Als.

Kan man rejse til Padborg på budget?

Når du har fundet et billigt hotel i Padborg, er der kun udgifter til forplejning at tage hensyn til. Byens seværdigheder koster ikke meget, så du kan med fordel rejse på budget. Derudover kan du også med fordel handle i Tyskland, der som bekendt er billigere med mange ting. Der kan yderligere være penge at spare uden for højsæsonen, eller hvis du holder øje med hotellernes tilbud.


Hvad koster et hotel i Padborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Padborg

1-stjernede hoteller

Billigst 657 kr.

Gennemsnitlig 660 kr.

Dyrest 662 kr.

Søg efter 1-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Padborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Padborg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Padborg

Disse Padborg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Padborg

Store historiske begivenheder har fundet sted syd for den dansk-tyske grænse, som har rykket sig i takt med afstemninger og krigsafslutninger. I Sønderjylland kan du komme helt tæt på historien ved at bo på hotel i Padborg. Byen er kendt for sin autentiske atmosfære, der også byder på hyggelige butikker og specialforretninger. Du skal bo på hotel i Padborg omkring Nørregade og Torvegade, hvis du vil være tæt på byens hyggelige handelsliv. Det er også muligt at bo nær grønne områder, hvis du ser efter overnatningssteder tæt på Nyhus Sø, der ligger i Tyskland men lige på kanten til grænsen. I det hele taget er grænselandet en speciel og unik oplevelse, hvor du også kan bo med udsigt til vores tyske naboer på den anden side langs grænsen. Du kan opleve en helt særlig stemning på Bov Kro, som fører dig ind i en idyllisk verden på klassisk og hyggelig manér.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Padborg

Det er noget helt særligt at opholde sig ved den dansk-tyske grænse. Du kan opleve noget af historiens vingesus ved at bo på hotel i Padborg. Frøslevlejren er byens store attraktion. Lejren blev brugt som interneringslejr og indeholder i dag et museum. Padborg byder også på naturoplevelser, hvad enten det er vandreture langs Gendarmstien eller cykelture på grænseruten. Ruten byder på endnu en historisk attraktion ved Padborg i form af det lokalhistoriske museum Oldemorstoft, hvor du kan lære om slaget ved Bov samt livet ved grænsen. Der er mulighed for at være aktiv udendørs på et ophold i Padborg. Du kan udforske Frøslev Plantage, hvor du kan opleve råvildt, vildkaniner og et varieret landskab. Vandre- og cykelture er en del af byens goder, som hele familien kan nyde. Skal der endnu mere fart over feltet, så tag en tur i Padborg Park, hvor der er mulighed for at køre eller se bil-ræs.


Information om overnatning i Padborg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Padborg

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Padborg?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Padborg. Priserne kan være 15% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Padborg?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Padborg, og onsdag er den dyreste.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Padborg?

Antallet af udbydere for hoteller i Padborg er 8 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Padborg?

Priser for hoteller i Padborg opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Padborg gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Padborg, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Padborg?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Padborg med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Padborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.