Udlejningsbiler fra FLIZZR i Budapest

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Budapest

Budapest, Ungarn
12. dec. — 19. dec.
Budapest, Ungarn
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

FLIZZR biludlejningstilbud i Budapest, Budapest

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

133 kr. - 214 kr.

Alle biltyper

133 kr. - 224 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra FLIZZR i Budapest, Budapest er i december når priserne er 133 kr. per dag i gennemsnit. 133 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 172 kr. for en FLIZZR Lille udlejningsbil i Budapest. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra FLIZZR i Budapest, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.


Budapest FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Budapest, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

7 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Budapest

Har FLIZZR en lokation i Budapest Ferenc Liszt Intl Lufthavn?

I øjeblikket FLIZZR har 1 lokation i Budapest Ferenc Liszt Intl Lufthavn:
Budapest Liszt Ferenc Term. 2B.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Budapest i januar?

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra FLIZZR i Budapest, Stationcar udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stationcar udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 247 kr./dag i gennemsnit og 246 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange FLIZZR biludlejningslokationer er der i Budapest?

Der er 7 biludlejningslokationer i Budapest som FLIZZR ejer. Deres Váci út 141, Budapest lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 77% af de brugere der lejede en bil fraFLIZZR i Budapest valgt at hente den på Váci út 141.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Budapest?

Priser for biler i Budapest blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Budapest?

Antallet af udbydere for biler i Budapest er 93 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Budapest?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Budapest. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Budapest?

Alle førere, der lejer en bil i Budapest, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Budapest på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.