Udlejningsbiler fra FLIZZR i Budapest

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Budapest

Budapest, Ungarn
14. okt. — 21. okt.
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
fre. 14.10
Middag
fre. 21.10
Middag
Chaufførens alder:

FLIZZR biludlejningstilbud i Budapest, Budapest

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

159 kr. - 425 kr.

Alle biltyper

159 kr. - 383 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra FLIZZR i Budapest, Budapest er i december når priserne er 159 kr. per dag i gennemsnit. 159 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 224 kr. for en FLIZZR Lille udlejningsbil i Budapest. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra FLIZZR i Budapest, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
FLIZZR

282 kr./dag

13 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Budapest FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Budapest, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Budapest

FLIZZR ønsker at deres kunder og personale i Budapest skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har FLIZZR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Budapest. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket FLIZZR har 1 lokation i Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intl:
Budapest Liszt Ferenc Term. 2B.

I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra FLIZZR i Budapest, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 193 kr./dag i gennemsnit og 190 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Den billigste type bil FLIZZR tilbyder i Budapest er Economy til 193 kr. i gennemsnit per dag. 193 kr. per dag er 2% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos FLIZZR, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 60% af momondo-brugere som har lejet en bil i Budapest fra FLIZZR valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Der er 7 biludlejningslokationer i Budapest som FLIZZR ejer. Deres Váci út 141, Budapest lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 67% af de brugere der lejede en bil fraFLIZZR i Budapest valgt at hente den på Váci út 141.