Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Budapest

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Budapest

Budapest, Ungarn
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Budapest keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Budapest, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

4 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Budapest

Har keddy by Europcar en lokation i Budapest Ferenc Liszt Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som keddy by Europcar har i Budapest Ferenc Liszt Intl Lufthavn kan findes på Ferihegy Airport, Terminal 2B.

Hvad er den mest populære bil at leje fra keddy by Europcar når man er i Budapest i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra keddy by Europcar i Budapest, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 366 kr./dag i gennemsnit og 366 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Budapest?

Priser for biler i Budapest blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Budapest?

Antallet af udbydere for biler i Budapest er 92 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Budapest?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Budapest. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Budapest?

Alle førere, der lejer en bil i Budapest, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Budapest på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.