Udlejningsbiler fra Europcar i Budapest

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Budapest

Budapest, Ungarn
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Budapest, Ungarn
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Budapest Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Budapest, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Budapest

Hver Europcar udlejningslokation i Budapest er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Europcar i Lufthavn: Budapest Ferenc Liszt Intl (Liszt Ferenc International Airport).

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Budapest. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Budapest her.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Budapest i oktober. Baseret på Europcar biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 200 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 59 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Europcar i Budapest. AT leje en Lille mellemklasse fra Europcar koster 200 kr./dag i gennemsnit (58% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 43% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Budapest.

I Budapest har Europcar 4 lokationer. Liszt Ferenc International Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 79% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Budapest fra Europcar, Liszt Ferenc International Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Budapest

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Budapest biludlejningsfirmaer