Udlejningsbiler fra Budget i Riyadh

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Riyadh

Riyadh, Saudi-Arabien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Riyadh, Saudi-Arabien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Riyadh Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Riyadh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
17 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Riyadh

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Riyadh under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Riyadh. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Riyadh. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Der er 17 Budget biludlejningslokationer i Riyadh. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Riyadh beliggende på Riyadh Airport T5. 33% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Riyadh lejede fra denne lokation det seneste år.