Udlejningsbiler fra Budget i Riyadh

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Riyadh

Riyadh, Saudi-Arabien
6. dec. — 13. dec.
Riyadh, Saudi-Arabien
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Riyadh Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Riyadh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

19 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Riyadh

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Riyadh?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Riyadh. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Riyadh. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Riyadh i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Budget i Riyadh, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 241 kr./dag i gennemsnit og 241 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Riyadh?

Der er 21 Budget biludlejningslokationer i Riyadh. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Riyadh beliggende på Oruba Street. 49% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Riyadh lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Riyadh?

Priser for biler i Riyadh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Riyadh?

Antallet af udbydere for biler i Riyadh er 90 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Riyadh?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Riyadh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Riyadh?

For at leje en bil i Riyadh, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Riyadh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.