Lej en bil i Samsun, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Samsun, Tyrkiet

Samsun, Tyrkiet
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Samsun, Tyrkiet
søn. 3.10
Middag
søn. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Samsun

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Samsun, Tyrkiet
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Samsun, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Samsun Carsambas biludlejningsdisk

Biludlejning i Samsun

Vi har foretaget 465 søgninger på biludlejning i Samsun denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Samsun for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Samsun. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Samsun i oktober måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Samsun i oktober måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 90 mm nedbør og temperaturer omkring 12 °C. Leje af en Economy i Samsun koster 210 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Samsun, Tyrkiet?

Hvis du lejer en bil i Samsun, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Samsun er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Samsun er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Samsun, Tyrkiet i september?

Normalt er vejret i Samsun i september måned 20 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Samsun er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Samsun om vejret i resten af Samsun-provinsen?

Klimaet i Samsun-provinsen i september er normalt 20 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Samsun til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samsun