Ferieboliger i Agadir, Marokko

Find tilbud på 1.791 ferieboliger i Agadir, Marokko

Agadir, Marokko
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Agadir

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Agadir
Pris
kr.95
kr.945
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Agadir?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Agadir
Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
117 kr.
329 kr.

Hostels og billige hoteller i Agadir

Disse billige hoteller og vandrehjem i Agadir har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Agadir

Disse ferieboliger i Agadir har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Agadir

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Agadir

Laveste ferieboligpris

61 kr.

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Agadir, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 61 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Free birds hostel.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter i ferieboliger i Agadir. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Agadir lå i sidste uge på 1.257 kr..

Information om overnatning i Agadir

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Agadir

Hvor er de bedste ferieboliger i Agadir til fester?

Agadir er nok i Marokko, men byen har stadig et partyområde med barer, diskoteker og natklubber. Musikken er mest, hvad du hørte herhjemme for 20 år siden, men det er da heller ikke det værste. Til tider har man også DJ’s fra Europa, og så spilles der typisk den seneste musik. Det meste af nattelivet ligger omkring Boulevard du 20 Aout, der ligger tæt på stranden i den centrale del af byen. Populære hangouts er for eksempel Actors Night Club eller Naya Club Agadir. Vær lidt påpasselig med noget af klientellet. Gode områder at bo i nærheden, hvor du også er tæt på stranden, kunne eksempelvis være Tagadirt Appart-Hotel, som ligger rimeligt centralt og lige ved Boulevard du 20 Aout. Lidt længere inde i landet er der også det lidt mere fashionable Suite Hotel Tilila med lækre hotellejligheder og priser, som stadig er til at overkomme. Begge er lige til at søge på her på momondo.

Hvor er de bedste ferieboliger i Agadir for familier?

Familier kan med fordel finde en god feriebolig i Agadir i nærhed af stranden og nok lidt længere væk fra havnen også. Typisk er det en idé at søge lidt mod syd. Hernede kan du blandt andet tage på det klassiske strandhotel Iberostar Founty Beach. Her er alt, hvad familien kan ønske sig, inklusiv familievenlig underholdning. Det kan også benyttes som udgangspunkt til en række dagsture og udflugter. Receptionen kan typisk hjælpe med dette enten under opholdet, eller prøv at skrive til dem inden. Angelica’s House tilbyder mere individuelle ferieboliger i Agadir med to soveværelser tæt på det fantastiske marked Souk El Had samt andre attraktioner og naturligvis også med muligheden for nemt at komme til et traditionelt supermarked. Dermed kan denne være perfekt til familien, som vil klare sig selv og samtidig bo centralt, hvor det sker i Agadir, og hvor byen og flere attraktioner kan opleves i gåafstand eller med bus.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Agadir sammenlignet med hoteller?

Agadir har en hel del lejlighedshoteller af forskellige typer og standarder, som er et godt alternativ til de klassiske resorts og hoteller. Disse er en mellemting mellem ferielejlighed og hotel, hvor man lidt kombinerer det bedste fra begge typer feriebolig. Men Agadir har også masse af lejligheder, som du kan leje, såsom Angelica’s House. Her kommer du tættere på byens liv og puls, og du kan vælge selv at lave mad, købe takeaway eller gå ud og spise. Vil du kokkerere hjemme, så kan det anbefales at besøge det lokale marked, hvor du kan få alt inden for krydderier, som du nogensinde kunne drømme om. Der er naturligvis også mere traditionelle supermarkeder, du kan benytte dig af. En feriebolig vil også give en mere personlig oplevelse, hvor hotellerne her vil minde mere om charterrejsernes klassiske hoteller, hvor flere af dem er all inclusive. Nogen foretrækker hotellerne og deres døgnbemandede receptioner og den tryghed og komfort, det kan give, og så skal man nok ikke vælge en feriebolig. Alternativet kunne så være de lejlighedshoteller, som vi nævnte tidligere. Her er typisk en receptionen, og der tilbydes de forskellige services, som du kender fra hoteller, men du får stadig en individuel bolig.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Agadir?

Booking af et ophold på omkring 6 nætter i en ferielejlighed er det mest populære for dem, der besøger Agadir.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Agadir?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Agadir kan være helt op til 43% billigere i december.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Agadir?

Fra november 2023 er der 2.135 udbydere at vælge mellem for hoteller i Agadir.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Agadir?

Priser for hoteller i Agadir opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Agadir på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.