Lej en bil i Roswell, New Mexico

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Roswell, NM

Roswell, NM, USA
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Roswell, NM, USA
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Roswell

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Roswell, NM
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,5

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,3
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,2

Comfort

5,6

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

5,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Roswell, NM til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Roswell Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Roswell

I oktober har vi foretaget 5 søgninger på biludlejning i Roswell for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Roswell for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Roswell. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Roswell, NM biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Roswell opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Roswell så som Budget, Avis og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Roswell, NM?

Hvis du lejer en bil i Roswell, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Roswell er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Roswell er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Roswell?

Leje af Hyundai Elantra og Hyundai Accent in Roswell er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Elantra in Roswell kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 317 kr./dag og kan gå helt ned til 164 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 412 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 168 kr./dag.

Hvordan er vejret i Roswell, New Mexico, NM i oktober?

I oktober er der normalt 35 mm nedbør i Roswell og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Roswell, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Roswell under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Roswell. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Roswell plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Fiesta og Ford Focus.

Minder vejret i Roswell om vejret i resten af New Mexico?

Klimaet i New Mexico i oktober er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 30,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Roswell til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Roswell