Lej en bil i Slough, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Slough, England

Slough, ENG, Storbritannien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Slough, ENG, Storbritannien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Slough

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Slough, England
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Slough, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: London Heathrows biludlejningsdisk

Biludlejning i Slough

53 brugere har søgt efter billeje i Slough med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Slough for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Slough som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Slough. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Slough, ENG?

Sloughs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Slough er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Slough?

En Ford Focus er den mest populære bil at leje in Slough ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Focus på helt ned til 12 kr./dag in Slough, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 232 kr./dag. En anden populær bil at leje in Slough er en Volkswagen Polo, der i gennemsnit koster 107 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 4 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Slough?

Hvis du er interesseret i at leje en Audi A4 in Slough, er Europcar det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Audi A4 in Slough fra Europcar koster 811 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Slough, Storbritannien i september?

I september er der normalt 53 mm nedbør i Slough og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Slough, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Slough under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Slough. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Slough plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Polo og Hyundai Accent.

Minder vejret i Slough om vejret i resten af England?

Klimaet i England i september er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 58,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Slough til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Brighton og Bristol i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Slough