Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Alamo i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
1. May — 8. May
Paris, Frankrig
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Alamo biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

232 kr. - 681 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 714 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i marts når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 411 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Paris. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Paris, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i marts når priserne er 405 kr. per dag i gennemsnit. 405 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 640 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Paris, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i februar når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 467 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Paris. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i april når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 522 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Paris. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Paris, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i marts når priserne er 419 kr. per dag i gennemsnit. 419 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 808 kr. for en Alamo Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Alamo i Paris, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Varevogn udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

139 kr./dag

29 Apr – 7 May
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

161 kr./dag

29 Apr – 7 May
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

163 kr./dag

29 Apr – 7 May
Chevrolet Sonic Sedan

Information om Alamo udlejningsbiler i Paris

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i Paris koste i maj?

Billeje i Paris fra Alamo i maj vil i gennemsnit koste 456 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste maj helt ned til 138 kr. per dag fra Alamo, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Paris i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.192 kr. for en udlejningsbil fra Alamo.

Har Alamo en lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Paris Charles De Gaulle Lufthavn (Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2).

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Paris?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Alamo i Paris. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Alamo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Paris i maj?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Alamo mens de besøgte Paris i maj. Baseret på Alamo biludlejningspriser i maj sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 314 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 138 kr./dag sidste maj, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Alamo i Paris?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Alamo, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Paris. At leje en Economy fra Alamo koster i gennemsnit 314 kr. per dag, hvilket er 52% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 24% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Alamo for at spare penge på deres rejse til Paris.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Paris?

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Paris. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i Paris er placeret på Paris Gare Montparnasse - Rrs.I løbet af de sidste 12 måneder har 44% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i Paris endt med at leje deres bil fra Paris Gare Montparnasse - Rrs lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paris?

Priser for biler i Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paris?

Der er 404 udbydere for biler i Paris fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paris?

Blandt forskellige lande, herunder Paris, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paris?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Paris. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Paris Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

6,0

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 1.5
Middag
Wed 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Paris

Populære typer af udlejningsbiler i Paris