Udlejningsbiler fra Alamo i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Paris

Paris, Frankrig
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Paris, Frankrig
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

143 kr. - 615 kr.

Alle biltyper

143 kr. - 718 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i januar når priserne er 143 kr. per dag i gennemsnit. 143 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 407 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Paris. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Paris, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i oktober når priserne er 252 kr. per dag i gennemsnit. 252 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 453 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Paris, Île-de-France er i marts når priserne er 285 kr. per dag i gennemsnit. 285 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 497 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Paris. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Paris, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


Paris Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

10,0

Information om Alamo udlejningsbiler i Paris

Alle Alamo biludlejningslokationer i Paris tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Paris fra Alamo i december vil i gennemsnit koste 484 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 177 kr. per dag fra Alamo, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Paris i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.390 kr. for en udlejningsbil fra Alamo.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Lufthavn: Paris Charles De Gaulle (Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Alamo i Paris. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Alamo.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Alamo mens de besøgte Paris i december. Baseret på Alamo biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 498 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 445 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Alamo, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Paris. At leje en Mini fra Alamo koster i gennemsnit 344 kr. per dag, hvilket er 43% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 9% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Alamo for at spare penge på deres rejse til Paris.

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Paris. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i Paris er placeret på Paris Gare Montparnasse - Rrs.I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i Paris endt med at leje deres bil fra Paris Gare Montparnasse - Rrs lokationen.