Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Paris

Chaufførens alder: 26-65
火 4.6
火 11.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

225 kr. - 501 kr.

Alle biltyper

327 kr. - 976 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, Île-de-France er i marts når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 350 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i Paris. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, Île-de-France er i december når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 803 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, Île-de-France er i september når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 527 kr. for en Enterprise Rent-A-Car SUV udlejningsbil i Paris. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, Île-de-France er i februar når priserne er 439 kr. per dag i gennemsnit. 439 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 964 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

317 kr./dag

4 6月 – 12 6月
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

353 kr./dag

5 7月 – 19 7月
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

377 kr./dag

5 7月 – 19 7月
Chevrolet Sonic Sedan

Paris Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,6

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

6,3

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Paris

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 351 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Paris fra Enterprise Rent-A-Car var 229 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Enterprise Rent-A-Car billeje i Paris i gennemsnit 2.460 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn?

I øjeblikket Enterprise Rent-A-Car har 1 lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn:
Paris Ch De Gaulle Apt T1 T2.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Paris?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Paris. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car i Paris her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Paris i juni?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Paris i juni måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car 240 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 229 kr. per dag i juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Paris?

Den billigste type udlejningsbil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris er Economy (240 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 20% af vores brugere, som lejede en bil fra Enterprise Rent-A-Car, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 4% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Paris?

Der er 11 Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer i Paris. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise Rent-A-Car lokation i Paris beliggende på Paris Gare De Lyon - Sncf/rrs. 20% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Paris lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paris?

Priser for biler i Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paris?

Der er 408 udbydere for biler i Paris fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paris?

Blandt forskellige lande, herunder Paris, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paris?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Paris. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
火 4.6
Middag
火 11.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Paris

Populære typer af udlejningsbiler i Paris