Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Paris

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Paris

Chaufførens alder: 26-65
ons. 5.6
ons. 12.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i Paris, Île-de-France

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

225 kr. - 577 kr.

Alle biltyper

426 kr. - 660 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Paris, Île-de-France er i februar når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 426 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Paris. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Paris, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Paris, Île-de-France er i september når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 458 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Paris. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Paris, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Paris, Île-de-France er i september når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 556 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Paris. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Paris, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Paris, Île-de-France er i juli når priserne er 547 kr. per dag i gennemsnit. 547 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 762 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Paris. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Paris, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Budget

309 kr./dag

4 juni – 12 juni
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Budget

316 kr./dag

4 juni – 12 juni
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

335 kr./dag

18 juli – 31 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Paris Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Paris, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,6

Information om Budget udlejningsbiler i Paris

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Paris koste i juni?

235 kr. per dag i Paris er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 302 kr. per dag i juni, eller 2.114 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Budget en lokation i Paris Charles De Gaulle Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som Budget har i Paris Charles De Gaulle Lufthavn kan findes på Paris Roissy Cdg Terminal2 E/F og Paris Roissy Cdg Terminal 1.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Paris?

Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Paris. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Paris. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Paris i juni?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Paris i juni. Når du lejer Economy biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 281 kr. per dag og helt ned til 235 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Paris?

Til en gennemsnitspris på 281 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Budget i Paris det billigste valg. 38% af vores brugere som lejede en bil i Paris fra Budget valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 281 kr. per dag for en Economy er nemlig også 31% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Paris?

Der er 11 Budget biludlejningslokationer i Paris. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Paris beliggende på Hall 3 Pl H Frenay. 44% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Paris lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paris?

Priser for biler i Paris blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paris?

Der er 408 udbydere for biler i Paris fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paris?

Blandt forskellige lande, herunder Paris, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paris?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Paris. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paris på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
ons. 5.6
Middag
ons. 12.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Paris

Populære typer af udlejningsbiler i Paris