Hoteller i Irland

Find tilbud på 2.332 hoteller i Irland

Irland
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Irland

Find det perfekte hotel til dit ophold i Irland
Pris
kr.254
kr.1685
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Irlands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Irland

Pris

919 kr. – 1.315 kr.

BILLIGSTE BY I IRLANDShannon17% billigereHoteller i Shannon er de billigste i Irland med kun 919 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I IRLANDKinsale16% dyrereKinsale har de højeste hotelpriser i Irland med værelser til 1.315 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I IRLANDDublin88% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Dublin end i andre byer i Irland

Oplevelser i Irland


Hoteller i populære byer i Irland

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Irland og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Irland?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Irland
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

798 kr. - 1.757 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.220 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.698 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Irland

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Irland

Laveste hotelpris

255 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2220

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Irland, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 255 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kgt House, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Radisson Blu St. Helen's Hotel, Dublin, det mest populære 5-stjernede hotel i Irland(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 2.605 anmeldelser).
Der er 2.220 hoteller i Irland tæt på Dublin. Maldron Hotel Dublin Airport er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Irland. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Irland lå i sidste uge på 2.458 kr..

Information om overnatning i Irland

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Irland

Hvilke byer i Irland skal jeg bo i som turist?

De fleste turister plejer at starte med at bo i Dublin, fordi de lander med fly her, men stort set hele Irland er meget turistvenligt, og det er let at komme rundt takket være landets veludbyggede offentlige transportsystem, der indbefatter såvel toge som langdistancebusser. For eksempel har Dublin både bybusser, lokalbane og den såkaldte Dublin Area Rapid Transit, der er en light rail, der betjener byens centrum og kystområde. Hvis du vil starte din ferie i Dublin, giver momondo dig mange gode muligheder for at finde og booke billige hoteller i Dublins centrum, fx det charmerende Lansdowne Hotel, der ligger på Pembroke Road tæt ved en af byens parker.

Hvad er de mest populære seværdigheder i Irland?

Det er svært præcis at sige, hvilke seværdigheder der er de mest populære i Irland. Landet er på mange måder én stor seværdighed, fyldt med historiske mindesmærker og naturparker. I Dublin er Guiness-bryggerierne og National Museum of Ireland nok noget af det mest oplagte at se, men man skal heller ikke forglemme det forunderlige naturfænomen Giant´s Causway i nord eller nogle af de mange historiske slotte og klosterruiner, som findes overalt i landet, fx Blarney Castle tæt ved Cork eller The Rock of Cashel i Tipperary-området. Endelig byder Galway i det vestlige Irland på en lang række enestående naturoplevelser, fx øen Aran ud for kysten. Vil man bo her i modsætning til Dublin, giver momondo dig mulighed for at finde billige hoteller i byen, fx Hotel Anno Santo på Threadneedle Road, som har fået gode anmeldelser, til en rimelig pris pr. nat.

Hvilke byer i Irland har det bedste natteliv?

Selv den mindste flække i Irland har mindst én pub, gerne med livemusik mindst én aften om ugen. Derfor har de fleste byer i Irland et godt natteliv, men byen, der har flest muligheder, er selvfølgelig hovedstaden Dublin. Vil man feste igennem her, kan man fx besøge det famøse Temple Bar-område, men er man mere til clubbing og natteliv, har natklubber som The Wright Venue, der ligger i South Quarter, Airside Retail Park, eller LGBT-stedet The George i South Great George’s Street et godt ry. Det gode ved Dublin er, at alting i centrum ligger i gåafstand, så det er en god idé at booke et hotel i centrum, hvis man ikke vil have så langt frem og tilbage til nattelivet, fx Arlington Hotel O'Connell Bridge tæt ved broen af samme navn.

Hvilke byer I Irland har flest kunstneriske og historiske seværdigheder?

Hovedstaden Dublin ligger selvfølgelig i top, når det gælder seværdigheder med en stor mængde historiske mindesmærker som Dublin Castle, The Irish Emigration Museum og religiøse landemærker som smukke Christ Church Cathedral eller den betagende St. Patricks Cathedral. Men hvorfor kun blive i Dublin? En by som Cork i syd har næsten lige så mange seværdigheder, som endda er samlet på et mindre areal, som fx The English Market eller Blarney Castle lige uden for byen. momondo giver mulighed for at booke en lang række hoteller i Cork, bl.a. Rose Lodge Guest House på Mardyke Walk, der har fået gode anmeldelser. Endelig kan du som turist også tage turen over grænsen til Belfast i Nordirland, der har kastet sit dårlige ry af sig og er blevet en populær turistattraktion med fx et museum for Titanic, der blev bygget på et værft i byen.

Hvornår er det billigst at overnatte i Irland?

januar er den billigste måned at overnatte på hotel i Irland og priserne ligger på kun 798 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i maj, som er den dyreste måned.

Hvor i Irland vælger de fleste at overnatte?

Irland er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Dublin.

Hvilken by i Irland har de dyreste hotelværelser?

Dublin er den dyreste by i Irland at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 1.073 kr., hvilket er 22% højere end en gennemsnitsby i Irland.

Hvilken by i Irland har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Irland, kan du overveje at overnatte i Dungloe. Ifølge vores data er Dungloe den billigste by at overnatte i, når man besøger Irland, med en gennemsnitspris på kun 242 kr. kr. pr. nat, hvilket er 74% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Irland?

Fra september 2023 er der 13.464 udbydere at vælge mellem for hoteller i Irland.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Irland?

Priser for hoteller i Irland opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Irland

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Irland

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Irland gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Irland kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Irland?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Irland med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Irland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.