Hoteller i Island

Find tilbud på 548 hoteller i Island

Island
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Populære hoteller til en overnatning i Island

Find det perfekte hotel til dit ophold i Island
Pris
kr.205
kr.2785
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Island

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Island og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Island?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Island
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
28%forventet prisstigning

Rejsepriser

816 kr. - 1.884 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
1.208 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.733 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Island

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Island

Laveste hotelpris

205 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Reykjavik Edition

Hoteller i nærheden af lufthavnen

167

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Island, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 205 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Kex Hostel Reykjavík, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Reykjavik Edition, det mest populære 5-stjernede hotel i Island(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 413 anmeldelser).
Der er 167 hoteller i Island tæt på Reykjavik Keflavik Intl. Bank Guesthouse By Kef Airport er det nærmeste og ligger 1,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Island. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Island lå i sidste uge på 3.846 kr..

Information om overnatning i Island

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Island

Hvilke byer i Island bør jeg besøge?

Island byder på rigtig mange spændende steder. Enten kan du vælge at besøge enkelte byer, eller også kan du tage på en rundrejse på øen i egen bil via Ringvejen. Du kan med fordel starte din rejse med et hotelophold i Reykjavik. Eksempelvis kan du indlogere dig hos City Center Hotel, som ligger i centrum af den hyggelige by og hovedstad. Reykjavik er lille af størrelse, så du kan gå til langt det meste. Byen har dog også et godt og pålideligt offentligt transportsystem bestående af gule busser. De forskellige buslinjer forbinder byen på fortrinlig vis, og det er forholdsvist billigt at køre med dem. Foruden Reykjavik kan du også søge efter hoteller i Island i attraktive byer som Hafnarfjörður, Akureyri og Kópavogur. Også disse byer byder på spændende attraktioner.

Hvilke populære attraktioner findes der i Island?

Den Blå Lagune er en af Islands største attraktioner. Du kan med fordel booke hotel i Island i Reykjavik, hvis du vil besøge denne populære attraktion. Den islandske hovedstad ligger ikke langt fra lagunen, og der er gode forbindelser mellem de to steder. Eventuelt kan du booke dit ophold hos Centerhotel Arnarhvoll i Reykjavik, hvis du vil have let adgang til lagunen. De billige hoteller i Island i Reykjavik giver dig også let adgang til nationalparken Thingvellir. I denne populære park kan du blandt andet snorkle mellem to kontinenter i Silfra og besøge vandfaldet Öxarárfoss. En anden stor attraktion i Island er hvalsafari. Der er afgang fra blandt andet Reykjavik og Húsavík. Ligeså kan du glæde dig til en seværdighed som Skaftafell, der er en imponerende grotte af is.

Hvilke byer i Island har det bedste natteliv?

Island er primært kendt for sine betagende natur og store vidder. Når det er sagt, er det såmænd muligt at finde en del aften- og natteliv i Reykjavik. Med andre ord kan det svare sig at søge efter hoteller i Island i hovedstaden, hvis du vil bo nær barer, diskoteker og restauranter. For eksempel kan du booke et ophold hos Hostel B47. Fra dette billige hostel kan du på relativ kort tid spadsere til gaden Laugavegur, som huser store dele af Reykjaviks natteliv. Planlægger du at besøge byens restauranter, kan du som regel forvente at blive forkælet med store mængder af fisk og lam. Hangikjöt er traditionel røget lam, mens Plokkfiskur er en form for fiskestuvning.

Hvilke byer i Island har mest at byde på for de historie- og kunstinteresserede?

Du finder en del museer beliggende i Reykjavik, hvorom det kan svare sig at søge efter billige hoteller i Islands hovedstad, hvis du bo nær landets kulturelle scene. Eksempelvis kan du booke et ophold hos det attraktive Castle House Luxury Apartments, som ligger side om side med Islands Nationalgalleri. På dette galleri kan du opleve både lokale og udenlandske kunstnere. Historieinteresserede kan lægge vejen forbi Islands Nationalmuseum, som ligeledes ligger i Reykjavik. Et besøg til friluftsmuseet Árbæjarsafn lærer dig desuden om, hvordan islændingene plejede at bo og leve før i tiden, mens det maritime museum fortæller om Islands tætte bånd til havet.

Hvornår er det billigst at overnatte i Island?

januar er den billigste måned at overnatte på hotel i Island og priserne ligger på kun 816 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i september, som er den dyreste måned.

Hvor i Island vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Reykjavik den mest populære by at rejse til i Island.

Hvilken by i Island har de dyreste hotelværelser?

Vik er den dyreste by i Island at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 1.827 kr., hvilket er 46% højere end en gennemsnitsby i Island.

Hvilken by i Island har de billigste hotelværelser?

Snæfellsbær er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Island, til kun 196 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 70% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Island.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Island?

Fra november 2023 er der 3.606 udbydere at vælge mellem for hoteller i Island.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Island?

Priser for hoteller i Island opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Island gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Island kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Island?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Island ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Island på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.