Hoteller i Island

Find tilbud på 3.166 hoteller i Island

Island
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Island

Find det perfekte hotel til dit ophold i Island
Pris
kr.347
kr.1465
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Islands bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Island

Pris

971 kr. – 1.539 kr.

BILLIGSTE BY I ISLANDKeflavík24% billigereHoteller i Keflavík er de billigste i Island med kun 971 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I ISLANDSelfoss17% dyrereSelfoss har de højeste hotelpriser i Island med værelser til 1.539 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I ISLANDReykjavik90% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Reykjavik end i andre byer i Island

Hoteller i populære byer i Island

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Island og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Island?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Island
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
37%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

896 kr. - 2.586 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
20.485 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
7.979 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Island

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Island

Laveste hotelpris

290 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Diamond Suites

Hoteller i nærheden af lufthavnen

112

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Island, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 290 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Base Hotel by Keflavik Airport, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Diamond Suites, det mest populære 5-stjernede hotel i Island.
Der er 112 hoteller i Island tæt på Reykjavik Keflavik Intl. Bank Guesthouse er det nærmeste og ligger 1,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Island. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Island lå i sidste uge på 6.014 kr..

Information about staying in Island

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Island

Island byder på rigtig mange spændende steder. Enten kan du vælge at besøge enkelte byer, eller også kan du tage på en rundrejse på øen i egen bil via Ringvejen. Du kan med fordel starte din rejse med et hotelophold i Reykjavik. Eksempelvis kan du indlogere dig hos City Center Hotel, som ligger i centrum af den hyggelige by og hovedstad. Reykjavik er lille af størrelse, så du kan gå til langt det meste. Byen har dog også et godt og pålideligt offentligt transportsystem bestående af gule busser. De forskellige buslinjer forbinder byen på fortrinlig vis, og det er forholdsvist billigt at køre med dem. Foruden Reykjavik kan du også søge efter hoteller i Island i attraktive byer som Hafnarfjörður, Akureyri og Kópavogur. Også disse byer byder på spændende attraktioner.

Den Blå Lagune er en af Islands største attraktioner. Du kan med fordel booke hotel i Island i Reykjavik, hvis du vil besøge denne populære attraktion. Den islandske hovedstad ligger ikke langt fra lagunen, og der er gode forbindelser mellem de to steder. Eventuelt kan du booke dit ophold hos Centerhotel Arnarhvoll i Reykjavik, hvis du vil have let adgang til lagunen. De billige hoteller i Island i Reykjavik giver dig også let adgang til nationalparken Thingvellir. I denne populære park kan du blandt andet snorkle mellem to kontinenter i Silfra og besøge vandfaldet Öxarárfoss. En anden stor attraktion i Island er hvalsafari. Der er afgang fra blandt andet Reykjavik og Húsavík. Ligeså kan du glæde dig til en seværdighed som Skaftafell, der er en imponerende grotte af is.

Island er primært kendt for sine betagende natur og store vidder. Når det er sagt, er det såmænd muligt at finde en del aften- og natteliv i Reykjavik. Med andre ord kan det svare sig at søge efter hoteller i Island i hovedstaden, hvis du vil bo nær barer, diskoteker og restauranter. For eksempel kan du booke et ophold hos Hostel B47. Fra dette billige hostel kan du på relativ kort tid spadsere til gaden Laugavegur, som huser store dele af Reykjaviks natteliv. Planlægger du at besøge byens restauranter, kan du som regel forvente at blive forkælet med store mængder af fisk og lam. Hangikjöt er traditionel røget lam, mens Plokkfiskur er en form for fiskestuvning.

Du finder en del museer beliggende i Reykjavik, hvorom det kan svare sig at søge efter billige hoteller i Islands hovedstad, hvis du bo nær landets kulturelle scene. Eksempelvis kan du booke et ophold hos det attraktive Castle House Luxury Apartments, som ligger side om side med Islands Nationalgalleri. På dette galleri kan du opleve både lokale og udenlandske kunstnere. Historieinteresserede kan lægge vejen forbi Islands Nationalmuseum, som ligeledes ligger i Reykjavik. Et besøg til friluftsmuseet Árbæjarsafn lærer dig desuden om, hvordan islændingene plejede at bo og leve før i tiden, mens det maritime museum fortæller om Islands tætte bånd til havet.

oktober er den billigste måned at overnatte på hotel i Island og priserne ligger på kun 741 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i marts, som er den dyreste måned.

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Reykjavik den mest populære by at rejse til i Island.

Vik er den dyreste by i Island at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 1.446 kr., hvilket er 35% højere end en gennemsnitsby i Island.

Husavik er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Island, til kun 316 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 59% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Island.


momondos yndlingshoteller i Island

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Island
Hotel Viking

Hotel Viking

Strandgotu 55, Hafnarfjordur, Iceland

8,0
710 kr.
Hotel Laki

Hotel Laki

Efri-Vík, Kirkjubaejarklaustur, Iceland

7,8
812 kr.
Guesthouse Aurora

Guesthouse Aurora

Freyjugata 24, Reykjavik, Iceland

7,6
573 kr.
Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton

Reykjavik Konsulat Hotel, Curio Collection by Hilton

Hafnarstraeti 17-19, Reykjavik, Iceland

9,1
1.870 kr.
101 Guesthouse

101 Guesthouse

Laugavegur, Corner Snorrabraut 29, Reykjavik, Iceland

7,2
420 kr.
Nordurey Guesthouse

Nordurey Guesthouse

Snorrabraut 71, Reykjavik, Iceland

8,0
602 kr.
Icelandair Hotel Vik

Icelandair Hotel Vik

Klettsvegur, 1, Vik, Iceland

8,4
2.087 kr.
Guesthouse Vatnsholt

Guesthouse Vatnsholt

Vatnsholti 2, Selfoss, Iceland

8,5
471 kr.

Smoky Bay Guesthouse

34 Ármúli First Floor, Reykjavik, Iceland

7,0
326 kr.
Hotel Ásbrú By Keflavik Airport

Hotel Ásbrú By Keflavik Airport

761 Valhallarbraut, Keflavik, Iceland

7,6
616 kr.
Guesthouse Carina

Guesthouse Carina

Mýrarbraut 13, Vik, Iceland

8,8
594 kr.
Fosshotel Raudara

Fosshotel Raudara

Raudararstigur 37, Reykjavik, Iceland

8,0
739 kr.
Eric The Red Guesthouse

Eric The Red Guesthouse

Eiríksgata 6, Reykjavik, Iceland

8,7
862 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Island


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Island kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Island ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.