Udlejningsbiler fra Hertz i Warszawa

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Warszawa

Warszawa, Polen
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Warszawa, Polen
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Warszawa Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Warszawa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Warszawa

Alle Hertz biludlejningslokationer i Warszawa tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Warszawa Chopin. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Zwirki I Wigury 1 Street.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Warszawa. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Warszawa i januar. Når du lejer Stor mellemklasse biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 220 kr. per dag og helt ned til 220 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 4 biludlejningslokationer i Warszawa som Hertz ejer. Deres Zwirki I Wigury 1 Street, Warszawa lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 75% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Warszawa valgt at hente den på Zwirki I Wigury 1 Street.