Lej en bil i Lincoln, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lincoln, England

Lincoln, ENG, Storbritannien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Lincoln, ENG, Storbritannien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Lincoln

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lincoln, England
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Lincoln, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Manchesters biludlejningsdisk

Biludlejning i Lincoln

157 personer har søgt efter billeje i Lincoln in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lincoln for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Lincoln. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Lincoln, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lincoln, ENG?

Lincolns hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Lincoln er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Lincoln?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Lincoln, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Ford Focus. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 195 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Lincoln på helt ned til 88 kr. om dagen. Leje af en Ford Focus in Lincoln ligger i gennemsnit på 218 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 98 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Lincoln, Storbritannien i september?

I september er der normalt 50 mm nedbør i Lincoln og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Lincoln, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Lincoln i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Lincoln. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Lincoln plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Fiat 500.

Minder vejret i Lincoln om vejret i resten af England?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Lincoln og rundt i England eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 58,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Lincoln

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Lincoln

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som Birmingham, Bristol og Gatwick i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lincoln