Lej en bil i Sandton, Sydafrika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sandton, Sydafrika

Sandton, Sydafrika
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Sandton, Sydafrika
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sandton

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sandton, Sydafrika
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
5 kontorer
4 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Sandton, Sydafrika til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Johannesburg OR Tambos biludlejningsdisk

Biludlejning i Sandton

Vi har foretaget 204 søgninger på biludlejning i Sandton denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sandton for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Sandton. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sandton, Sydafrika?

Når du lejer en bil i Sandton, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Sandton er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Sandton.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sandton?

Den mest populære bil at leje in Sandton blandt momondo-brugere er Hyundai i10, efterfulgt af Mercedes-Benz V-Class. Vores brugere har set tilbud på Hyundai i10 in Sandton for 104 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 56 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 496 kr. om dagen for at leje en Mercedes-Benz V-Class in Sandton, selvom du kan finde priser på helt ned til 303 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Explorer in Sandton?

Hertz er det mest populære biludlejningsfirma in Sandton, som udlejer Ford Explorer. Leje af en Ford Explorer in Sandton ligger på omkring 297 kr./dag, når du lejer hos Hertz.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Sandton i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sandton.

Minder vejret i Sandton om vejret i resten af Gauteng?

Dem, der gerne vil leje bil i Sandton til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Gauteng i september måned normalt er ca. 16 °C med 22 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Sandton

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sandton