Find billige flybilletter til Siem Reap

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Siem Reap

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Siem Reap

Bedste pris på returbillet

10.708 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 20min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Siem Reap fra Danmark i de seneste 72 timer er 10.708 kr. (København Kastrup til Siem Reap).
Det hurtigste fly til Siem Reap fra Danmark tager 16t. 20min. (København Kastrup til Siem Reap).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Siem Reap, herunder Singapore Airlines og Emirates.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Siem Reap

Find de billigste fly til disse Siem Reap-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Siem Reap

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Siem Reap

København (CPH) til Siem Reap (REP)

Fly til Siem Reap ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Siem Reap, hvor den gennemsnitlige pris er 6.936 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIEM REAP FRA KØBENHAVNjuni12% billigereAt flyve fra København til Siem Reap ​​koster i gennemsnit blot 5.616 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIEM REAP FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 8.580 kr. at flyve til Siem Reap ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIEM REAP FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Siem Reap fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Siem Reap?

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Siem Reap på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.616 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Siem Reap i juni, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.872 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Siem Reap er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Siem Reap på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 6.240 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Siem Reap for omkring 8.977 kr..

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Siem Reap, hvor du kan finde priser helt ned til 6.576 kr.. Hvis du flyver fra Siem Reap om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 10.511 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.Gode tilbud på fly til Siem Reap

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Siem Reap fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Siem Reap?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Siem Reap

Hvilke flyselskaber flyver til Siem Reap?

Singapore Airlines, Finnair, Cathay Pacific og Thai Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Siem Reap regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Siem Reap med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Singapore Airlines-fly til Siem Reap

7 Singapore Airlines-fly flyver til Siem Reap i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Singapore Changi til Siem Reap, der er den mest populære rute, som Singapore Airlines har til Siem Reap. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Singapore Airlines-fly til Siem Reap, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.252 kr. og afgik fra Billund. Singapore Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 66 af vores brugere.


Populære fly til Siem Reap

Find dine flybilletter til Siem Reap blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Siem Reap
Hurtigste flyvetid16t. 20min.
Laveste pris8.786 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Siem Reap


Find billige flybilletter til andre byer i Cambodja

Cambodja er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Siem Reap. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Siem Reap med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Siem Reap, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Siem Reap, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Siem Reap spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.