Find billige fly til Siem Reap

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Indsigter og trends for flyrejser til Siem Reap

Få indsigter om din flyrejse til Siem Reap, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Siem Reap?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Siem Reap på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.772 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Siem Reap i maj, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.686 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Siem Reap på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Siem Reap er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Siem Reap på en fredag kan finde billetter helt ned til 7.177 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Siem Reap for omkring 7.492 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Siem Reap?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Siem Reap, hvor du kan finde priser helt ned til 7.177 kr.. Hvis du flyver fra Siem Reap om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.908 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Siem Reap?

Det tager i gennemsnit 24t. 30min. at flyve fra Danmark til Siem Reap, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Siem Reap (den mest populære lufthavn i Siem Reap). Hvis du flyver fra Billund til Siem Reap, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Siem Reap?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Siem Reap 31 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Siem Reap for 8.773 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Siem Reap

Find de billigste fly til disse Siem Reap-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Siem Reap

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Siem Reap

København (CPH) til Siem Reap (REP)

Fly til Siem Reap ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Siem Reap, hvor den gennemsnitlige pris er 8.773 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SIEM REAP FRA KØBENHAVNmaj35% billigereAt flyve fra København til Siem Reap ​​koster i gennemsnit blot 5.772 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SIEM REAP FRA KØBENHAVNaugust46% dyrereDet koster cirka 12.855 kr. at flyve til Siem Reap ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SIEM REAP FRA KØBENHAVNdecember526% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Siem Reap fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Siem Reap

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Siem Reap Lufthavn?

Priser for fly til Siem Reap Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Siem Reap Lufthavn?

Fra september 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Siem Reap Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Siem Reap Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Siem Reap Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Siem Reap Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Siem Reap Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Siem Reap Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Siem Reap

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Siem Reap fundet af momondos brugere for nylig
Singapore Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 30min.
REPSiem Reap

Find de billigste enkeltbilletter til Siem Reap

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Siem Reap, så se nogle af vores tilbud herunder fra Singapore Airlines
Singapore Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 30min.
REPSiem Reap

Hvilke flyselskaber flyver til Siem Reap?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Siem Reap

Hvilke flyselskaber flyver til Siem Reap?

Singapore Airlines-fly til Siem Reap

7 Singapore Airlines-fly flyver til Siem Reap i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Singapore Changi til Siem Reap, der er den mest populære rute, som Singapore Airlines har til Siem Reap. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Singapore Airlines-fly til Siem Reap, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.616 kr. og afgik fra Billund. Singapore Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,9/10 af 353 af vores brugere.

Thai Airways-fly til Siem Reap

Thai Airways (7,7/10, 61 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Siem Reap med tilbud fra helt ned til 7.435 kr. retur fra København Kastrup. Med 21 Thai Airways-fly til Siem Reap om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til Siem Reap

Find dine flybilletter til Siem Reap blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Siem Reap
Hurtigste flyvetid24t. 30min.
Laveste pris15.539 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Siem Reap


Find billige flybilletter til andre byer i Cambodja

Cambodja er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Siem Reap?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Siem Reap. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Siem Reap med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Siem Reap med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Siem Reap?

Når du har udført en søgning efter fly til Siem Reap, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Siem Reap lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Siem Reap, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Siem Reap spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Siem Reap på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.