Find billige fly til Mekele

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Mekele

Få indsigter om din flyrejse til Mekele, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mekele på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Mekele er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Mekele på en mandag kan finde billetter helt ned til 5.544 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.094 kr..


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Mekele

Rejsende, som flyver til Mekele, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Axum (104 km fra Mekele centrum) eller Lufthavn: Indaselassie (145 km fra Mekele centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Mekele?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mekele

Hvilke flyselskaber flyver til Mekele?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Mekele fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ethiopian Air. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Mekele, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mekele


Find billige flybilletter til andre byer i Etiopien

Etiopien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Mekele. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Mekele med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Mekele vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Mekele. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.