Find billige flybilletter til Mekele

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 8.12
ons. 15.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Mekele.
Se nuværende rejserestriktioner for Etiopien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mekele

Find de billigste fly til disse Mekele-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mekele

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mekele

København (CPH) til Mekele (MQX)

Fly til Mekele ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Makale, hvor den gennemsnitlige pris er 5.712 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEKELE FRA KØBENHAVNapril20% billigereAt flyve fra København til Mekele ​​koster i gennemsnit blot 4.585 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEKELE FRA KØBENHAVNdecember56% dyrereDet koster cirka 8.914 kr. at flyve til Mekele ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEKELE FRA KØBENHAVNdecember592% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mekele fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mekele?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Mekele?

  Brugere, der booker rejser til Mekele fra Addis Ababa, har fundet fly, der er 86% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Mekele. Hvis du vil finde den billigste pris til Mekele fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Mekele?

  Den billigste måned at flyve til Mekele fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.585 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Mekele i april, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.729 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Mekele?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Mekele 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Mekele for 5.712 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mekele på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Mekele er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Mekele på en mandag kan finde billetter helt ned til 5.074 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.493 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mekele?

  Rejsende, som flyver til Mekele, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Axum (104 km fra Mekele centrum) eller Lufthavn: Indaselassie (145 km fra Mekele centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Mekele på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Mekele er normalt Lufthavn: Axum med en gennemsnitspris på 9.151 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Makale fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Makale

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Makale.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 120 timer inden afrejse til Makale.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Makale.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Makale?

Hjemrejse til Danmark fra Makale

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Makale skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Makale er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Mekele nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Mekele?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mekele
 • Hvilke flyselskaber flyver til Mekele?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Mekele fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ethiopian Air. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Mekele, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mekele


Find billige flybilletter til andre byer i Etiopien

Etiopien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?