Billige fly fra Aarhus til Prag fra 1.213 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Aarhus-Prag fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aarhus til Prag, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

8.705 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 40min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Prag

1 lufthavn
Det billigste flytilbud fra Aarhus til Prag fundet på momondo i de sidste 72 timer er 8.705 kr.
Det hurtigste fly fra Aarhus til Prag tager 5t. 40min.
Der er ingen direkte fly fra Aarhus til Prag. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Aarhus - Lufthavn: Prag Václav Havel Prague.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Prag: Prag Václav Havel Prague (PRG)

Sådan finder du billige fly fra Aarhus til Prag

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Prag?

marts. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Aarhus til Prag er marts. Det dyreste tidspunkt er august.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Aarhus til Prag?

lørdag. Den billigste dag er typisk lørdag. Den dyreste dag er typisk torsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Aarhus til Prag?

om aftenen. Fly fra Aarhus til Prag er ca. 23% dyrere om morgenen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Prag fra Aarhus?

Ryanair. KLM, Lufthansa, og Ryanair er de mest populære selskaber, der flyver fra Aarhus til Prag

Hvilken flyrute er billigst fra Aarhus til Prag?

Aarhus - Prag Václav Havel Prague. Flyv fra Aarhus til Prag Václav Havel Prague for at få de bedste flypriser mellem Aarhus og Prag

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Aarhus til Prag?

60 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Aarhus til Prag er ca. 60 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Prag

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Prag med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
RyanairPrisFra 453 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,0

Boarding

6,8

Comfort

7,6

Besætning

6,1

Underholdning

6,5

Mad

Anmeldelser

Godt til prisen og kort flyvning

1 / 10
Søg efter fly fra Ryanair
LufthansaPrisFra 1.080 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
7,3

Boarding

7,3

Comfort

7,8

Besætning

6,7

Underholdning

6,7

Mad

Anmeldelser

Baggagen i Frankfurt ankom så sent, at jeg mistede mit næste fly og måtte overnatte 2 dage i byen indtil den næste fly til destinationen!

1 / 3
Søg efter fly fra Lufthansa
KLMPrisFra 1.281 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,5
7,5

Boarding

7,6

Comfort

8,2

Besætning

6,7

Underholdning

7,0

Mad

Anmeldelser

Good

1 / 2
Søg efter fly fra KLM

  • Er der flyselskaber på ruten fra Aarhus til Prag Václav Havel Prague, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    På grund af den globale indvirkning fra COVID-19 har nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Aarhus til Prag Václav Havel Prague, f.eks. Ryanair, Lufthansa og KLM, muligvis iværksat fleksible afbestillingsregler. Brug vores site til at søge efter alle de flyselskaber, der kan tilbyde dig denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Aarhus til Prag Václav Havel Prague med fly?

    Afstanden mellem Aarhus og Prag Václav Havel Prague er omkring 730,0 km.


Lufthavnen i Aarhus er moderne og bliver løbende renoveret og ombygget. Det har givet udseendet et løft, og samtidig har lufthavnen brugt energi på at arbejde med både den visuelle og den gastronomiske oplevelse af lufthavnen. Der er gratis Wi-Fi, og der er gjort ekstra meget ud af servicen over for fysisk og psykisk handicappede, så de har mulighed for også at få en god oplevelse i lufthavnen. Vaclav Havel Lufthavn er den eneste civile lufthavn i Prag. Her lander og letter stribevis af internationale fly fra mange forskellige flyselskaber, og det giver en fornemmelse af en levende og vibrerende lufthavn, som tilmed er let at finde rundt i. Der er faciliteter til alt fra konferencer og VIP-gæster til børnefamilier. Der er mange restauranter og cafeer, som byder på international cuisine samt traditionel tjekkisk mad. Det vil ofte være en fordel rent økonomisk, hvis du kan betale i den lokale valuta. Og, ja, der er adgang til gratis Wi-Fi i lufthavnen.


Når du skal fra selve Aarhus by og til lufthavnen, er det mest oplagte valg at sætte dig i lufthavnsbussen med nummer 925X. Med ganske få stop undervejs kører den dig til Aarhus lufthavn, og det er arrangeret så smart, at afgangstiderne med bussen fra Aarhus passer nogenlunde med flyafgangene i lufthavnen, så du undgår unødig ventetid. Når du så er fremme i Prag, skal du finde ud af, hvordan du kommer fra Vaclav Havel Lufthavn og ind til Prags centrum. Der er heldigvis fine muligheder for at komme ind til byen. En af de mest oplagte er at tage bus nummer 119 fra lufthavnen. Den kører dig direkte til en metrostation, som hedder Nadrazi Veleslavin, og så kan du med linje A køre lige ind midt i Prag. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en taxi, og det vil skære cirka halvdelen af tiden, som det tager med offentlig transport, men det er også tilsvarende dyrere. Der kører også en lufthavnsbus direkte til hovedbanegården i Prag, mens den lokale buslinje 910 tilhører en af de billigere muligheder for at komme til Prags centrum.

Vaclav Havel Lufthavn tilbyder flyvninger til lufthavne i Nordamerika, Mellemøsten, Asien og Afrika, og terminal 2, som er fra 2006 og altså relativt ny, er dedikeret til flyvninger til europæiske destinationer. Hvis du vil videre herfra, er der gode forbindelser til blandt andet central- og østeuropa. Fra lufthavnen kører der også luksusbusser fra firmaet Student Agency. Busserne har stewardesser ombord, gratis drikkevarer samt underholdning og adgang til toilet. De kører blandt andet til Brno og Karlovy Vary. Billetterne kan enten købes i terminal 1 ved udgang E eller direkte i bussen ved påstigning. Der er også mulighed for at leje bil i lufthavnen, hvor alle de store internationale udlejningsfirmaer har kontor. Et alternativ til billeje kan være et delebilsfirma, som giver dig mulighed for at leje bil i lufthavnen og parkere gratis i Prags blå zoner.


Alternative fly Aarhus-Prag

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Prag
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris266 kr.
Fly fra Billund til Prag
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris388 kr.
Fly fra Aalborg til Prag
Hurtigste flyvetid8t. 20min.
Laveste pris2.146 kr.

Fly, der minder om Aarhus til Prag

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Aarhus til Prag

Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra Aarhus til Prag på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Prag, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly fra Aarhus til Prag, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når alle potentielle fly fra Aarhus til Prag vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Prag, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Prag fra Aarhus spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.