Billige fly fra Aarhus til Prag fra 865 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.12
søn. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Aarhus-Prag fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aarhus til Prag, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

1.689 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 30min.

Direkte fly

Ingen
Det bedste tilbud på en enkeltbillet til Prag fra Aarhus i de seneste 72 timer er 1.689 kr.. Det bedste tilbud på en returbillet fra Aarhus til Prag, der er fundet på momondo i de seneste 72 timer, er 14.800 kr..
Det hurtigste fly fra Aarhus til Prag tager 5t. 30min.
Der er ingen direkte fly fra Aarhus til Prag. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Aarhus Lufthavn - Prag Václav Havel Prague Lufthavn.

Sådan finder du billige fly fra Aarhus til Prag

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Prag?

Maj. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Aarhus til Prag er maj. Det dyreste tidspunkt er juni.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Aarhus til Prag?

Mandag. Den billigste dag er typisk mandag. Den dyreste dag er typisk torsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Aarhus til Prag?

Om formiddagen. Fly fra Aarhus til Prag er ca. 33% dyrere om morgenen end om formiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Prag fra Aarhus?

Ryanair. KLM, Lufthansa, og Ryanair er de mest populære selskaber, der flyver fra Aarhus til Prag

Hvilken flyrute er billigst fra Aarhus til Prag?

Aarhus - Prag Václav Havel Prague. Flyv fra Aarhus til Prag Václav Havel Prague for at få de bedste flypriser mellem Aarhus og Prag

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Aarhus til Prag?

12 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Aarhus til Prag er ca. 12 dage før afgang

Bedste flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Prag

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Aarhus til Prag med momondo
Flyselskab
Vurdering
Gratis afbestilling
Pris
RyanairPrisFra 688 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,9
1.767 anmeldelse
Søg efter fly fra Ryanair
KLMPrisFra 981 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,4
372 anmeldelser
Søg efter fly fra KLM
LufthansaPrisFra 1.159 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,8
1.080 anmeldelse
Søg efter fly fra Lufthansa
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.689 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
454 anmeldelser
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines

 • Hvor langt er der fra Aarhus til Prag Václav Havel Prague med fly?

  Afstanden mellem Aarhus og Prag Václav Havel Prague er omkring 730,0 km.

 • Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly fra Aarhus Lufthavn til Prag Václav Havel Prague Lufthavn?

  Priser for fly fra Aarhus Lufthavn til Prag Václav Havel Prague Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

 • Hvor mange udbydere søger momondo på for fly fra Aarhus Lufthavn til Prag Václav Havel Prague Lufthavn?

  Der er 4 udbydere til Aarhus Lufthavn til Prag Václav Havel Prague Lufthavn fly fra november 2023.

 • Hvor gammel skal du være for at flyve fra Aarhus Lufthavn til Prag Václav Havel Prague Lufthavn?

  Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen fra Aarhus Lufthavn til Prag Václav Havel Prague Lufthavn hos.

 • Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Prag Václav Havel Prague Lufthavn?

  De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Prag Václav Havel Prague Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Prag Václav Havel Prague Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvad er fordelene ved de forskellige lufthavne i Aarhus og Prag?

Lufthavnen i Aarhus er moderne og bliver løbende renoveret og ombygget. Det har givet udseendet et løft, og samtidig har lufthavnen brugt energi på at arbejde med både den visuelle og den gastronomiske oplevelse af lufthavnen. Der er gratis Wi-Fi, og der er gjort ekstra meget ud af servicen over for fysisk og psykisk handicappede, så de har mulighed for også at få en god oplevelse i lufthavnen. Vaclav Havel Lufthavn er den eneste civile lufthavn i Prag. Her lander og letter stribevis af internationale fly fra mange forskellige flyselskaber, og det giver en fornemmelse af en levende og vibrerende lufthavn, som tilmed er let at finde rundt i. Der er faciliteter til alt fra konferencer og VIP-gæster til børnefamilier. Der er mange restauranter og cafeer, som byder på international cuisine samt traditionel tjekkisk mad. Det vil ofte være en fordel rent økonomisk, hvis du kan betale i den lokale valuta. Og, ja, der er adgang til gratis Wi-Fi i lufthavnen.


Hvad er den bedste vej til og fra lufthavnene i Aarhus og Prag?

Når du skal fra selve Aarhus by og til lufthavnen, er det mest oplagte valg at sætte dig i lufthavnsbussen med nummer 925X. Med ganske få stop undervejs kører den dig til Aarhus lufthavn, og det er arrangeret så smart, at afgangstiderne med bussen fra Aarhus passer nogenlunde med flyafgangene i lufthavnen, så du undgår unødig ventetid. Når du så er fremme i Prag, skal du finde ud af, hvordan du kommer fra Vaclav Havel Lufthavn og ind til Prags centrum. Der er heldigvis fine muligheder for at komme ind til byen. En af de mest oplagte er at tage bus nummer 119 fra lufthavnen. Den kører dig direkte til en metrostation, som hedder Nadrazi Veleslavin, og så kan du med linje A køre lige ind midt i Prag. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en taxi, og det vil skære cirka halvdelen af tiden, som det tager med offentlig transport, men det er også tilsvarende dyrere. Der kører også en lufthavnsbus direkte til hovedbanegården i Prag, mens den lokale buslinje 910 tilhører en af de billigere muligheder for at komme til Prags centrum.

Hvilke byer kan du komme til fra Prag?

Vaclav Havel Lufthavn tilbyder flyvninger til lufthavne i Nordamerika, Mellemøsten, Asien og Afrika, og terminal 2, som er fra 2006 og altså relativt ny, er dedikeret til flyvninger til europæiske destinationer. Hvis du vil videre herfra, er der gode forbindelser til blandt andet central- og østeuropa. Fra lufthavnen kører der også luksusbusser fra firmaet Student Agency. Busserne har stewardesser ombord, gratis drikkevarer samt underholdning og adgang til toilet. De kører blandt andet til Brno og Karlovy Vary. Billetterne kan enten købes i terminal 1 ved udgang E eller direkte i bussen ved påstigning. Der er også mulighed for at leje bil i lufthavnen, hvor alle de store internationale udlejningsfirmaer har kontor. Et alternativ til billeje kan være et delebilsfirma, som giver dig mulighed for at leje bil i lufthavnen og parkere gratis i Prags blå zoner.


Alternative fly Aarhus-Prag

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Prag
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris388 kr.
Fly fra Billund til Prag
Hurtigste flyvetid6t. 35min.
Laveste pris715 kr.
Fly fra Aalborg til Prag
Hurtigste flyvetid9t. 10min.
Laveste pris1.825 kr.

Fly, der minder om Aarhus til Prag

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Aarhus til Prag

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly fra Aarhus til Prag?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra Aarhus til Prag på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Prag, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly fra Aarhus til Prag med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly fra Aarhus til Prag, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly fra Aarhus til Prag?

Når alle potentielle fly fra Aarhus til Prag vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly fra Aarhus til Prag lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Prag, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Prag fra Aarhus spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Prag på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.