Hoteller i Prag

Find de bedste tilbud på 4.290 hoteller i Prag, Tjekkiet

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Prag

Der er mange skønne hoteller i Prag. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Prag

Karlsbroen
O2 Arena
Wenzelspladsen

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Karlsbroen?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Karlsbroen. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 521 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Karlsbroen er normalt 18% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Prag, som ligger på 425 kr..

Hoteller i nærheden af Karlsbroen

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af O2 Arena?

Hoteller i nærheden af O2 Arena er normalt 48% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Prag, som ligger på 425 kr..

Hoteller i nærheden af O2 Arena

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Wenzelspladsen?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Wenzelspladsen. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 549 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Wenzelspladsen er normalt 22% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Prag, som ligger på 425 kr..

Hoteller i nærheden af Wenzelspladsen

Find billig overnatning i Prags populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Prag

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Prag

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Prag
Lavsæson
februar
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

32%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
497 kr. - 973 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

633 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

527 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Prag er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, 14 dage før. 4-5 stjerne, 19 dage før.
1-2 stjerne
244 kr. - 297 kr.
3 stjerne
436 kr. - 488 kr.
4-5 stjerne
811 kr. - 844 kr.

Rejsetips til Prag

Vores bedste tips til Prag

Hvordan finder man et billigt hotel i Prag?

Prag er en udpræget turistby i sommermånederne, hvilket får priserne til at stige. Derfor er det nemmest at finde prisvenlige hoteller uden for højsæsonen, hvor både forår og efterår er lune og farverige. Hvis du er villig til at gå ned på luksusskalaen, så kan især hotellerne i udkanten af midtbyen byde på fine værelser til overkommelige priser. En overnatning i juli koster fra ca. 150 DKK og op til omkring 4000 DKK.

Kan man rejse til Prag på budget?

Prags tider som ekstremt billig by er ved at være ovre grundet den øgede turistmængde, men set med danske øjne er der stadig tale om fine priser. Skal der spares yderligere kan du udnytte nogle af de gratis oplevelser i Prag. En tur i Wallenstein-haverne fra det 17. århundrede med de græske bronzeskulpturer er et besøg værd – Wallenstein-paladset anvendes i dag som officiel bygning for landets senat. En tur på den jødiske kirkegård er også en oplagt mulighed, hvor du kan se forfatteren Franz Kafkas gravsted. En gratis, guidet gåtur i den gamle bydel er en glimrende måde at starte ferien på for at få et overblik over centrum – mødested er på hjørnet af Parizska Street.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Prag?

I Prags gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods på de brostensbelagte gader. Det er fornuftigt at medbringe et par sneakers til at gå på det til tider ujævne underlag. Der kører også tre metrolinjer i byen samt adskillige sporvogne. Billetter skal købes i billetmaskinerne, inden du stiger ind i de offentlige transportmidler. En 3-dags billet til ubegrænset kørsel koster omkring 90 DKK.

Kan man booke hotel i Prag uden kreditkort?

Det er muligt at booke et hotel i Prag uden kreditkort, så du ikke behøver at bruge kortet ved reservation.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Prag?

Som udgangspunkt skal du være 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Prag.

Skal man lægge depositum på hoteller i Prag?

Et depositum opkræves, hvor nogle hoteller kun opkræver det via kreditkort, mens andre også tillader en kontant garanti.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Prag?

På restauranter er det standard at give omkring 10%, hvis man er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Prag?

Prag er generelt en sikker by at færdes i, men du skal være opmærksom på lommetyve og kun veksle penge i banker.

Skal man medbringe adapter til Prag?

I Tjekkiet bruger man også 230 volt samt kontakter, der passer med danske stik, så det er ikke nødvendigt at medbringe adapter.


Hvad koster et hotel i Prag pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Prag

Hostels og billige hoteller i Prag

Disse billige hoteller og vandrehjem i Prag har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Prag

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Prag?

Prag har længe været blandt de mest populære storbydestinationer i Europa, og for mange danskere har det været en velkendt destination siden 1990’erne, hvor danske skoler tog til Prag når årets skolerejse skulle afholdes.

Prag er inddelt i 22 forvaltningsdistrikter, og på samme måde som i mange andre storbyer, så ligger de side om side i en spiralform med udgangspunkt i bymidten. Vil du bo helt centralt, så skal du bo på hotel i Prags distrikt 1, der også er den gamle bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er også der, de fleste hoteller ligger placeret. Men også distrikt 2, som grænser op til den gamle by, er et populært område.

Floden Vltava også kaldet Moldau løber gennem byen og deler den i to. Langt de fleste hoteller ligger på østsiden, da det meste af vestsiden tæller med som yderområder. Hvis du ønsker at bo tæt ved det gamle rådhus og det verdenskendte ur, så forvent at priserne er i den høje ende, og det samme gælder, hvis du vil helt tæt på Vltava. I byens østlige side finder du også hovedbanegården, og det kan være en fordel at bo i dette område, hvis du ved du kommer til at benytte offentlig transport. Ønsker du mere rolige og grønnere områder, så kan du med fordel rykke over på Vltavas vestside eller sydpå omkring distrikt 4.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Prag

Prag har været igennem tiden været styret af forskellige herredømmer, helt tilbage fra den ældste stenalder og frem til 1993, hvor Tjekkoslovakiet blev delt i to og Prag blev hovedby i Tjekkiet. Det er noget, som også har sat sine spor på byens arkitektur, hvor du kan opleve mange gamle bygninger i forskellige stilarter. I dag er byen især et populært rejsemål, fordi mad og drikke stadig er forholdsvist billigt, og derudover er der masser af seværdigheder samt et aktivt natteliv. De kulturelle attraktioner tiltrækker især voksne og ældre, mens unge folk elsker de mange barer og diskoteker. De billige hoteller lokker mange backpackere til byen, men der er også flere oplagte oplevelser for børn. Prag omfavner alle typer af rejsende, hvilket også ses på det varierede udbud af hoteller for ethvert budget.

Der er flere topattraktioner, som du ikke kan undgå at opleve, når turen går til denne tjekkiske hovedby. Prags borg – også kendt som Pražský hrad – er et slot fra det 9. århundrede, som har huset byens overhoveder gennem mange århundreder. En anden hovedattraktion, der er smuk både i dagslys og om aftenen, er Karlsbroen, som er bygget over floden Vltava. Hele området omkring Staré Město, der er bedre kendt som den gamle bydel, byder på masser af restauranter, spisesteder og gadehandlere. I denne gamle bydel, der også er centrum for Prag, finder du desuden det astronomiske ur ved det gamle rådhus, hvor du hver time kan opleve det kendte klokkespil. Karlsuniversitetet er også en oplevelse værd, da det er et af Europas ældste universiteter, grundlagt i 1348.


Rejseinformation: Prag

Hvor længe bor vores brugere i Prag?

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Prag.

Hvad koster et hotel i Prag?

Prisen for et hotelværelse i Prag vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 577 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Prag?

Værelsespriser for hoteller i Prag kan være helt op til 32% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Prag?

Hotelværelser i Prag er generelt billigst lørdag og dyrest onsdag.

Hvad koster et hotel i Prag?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Prag er i gennemsnit 64 kr. pr. nat. Du kan spare 514 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Prag.

Hvis vi tager højde for vejret i Prag, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Prag i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 20 mm forventet nedbør.


Folk, der udviste interesse for Prag, kiggede også på

Ikke helt fastlåst på Prag? Så find gode hoteltilbud disse steder