Hoteller i Prag, Tjekkiet

Find tilbud på 1.075 hoteller i Prag, Tjekkiet

Prag, Prague Region, Tjekkiet
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Prag

Find det perfekte hotel til dit ophold i Prag
Pris
kr.150
kr.718
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Prags bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Prag

Pris

302 kr. – 804 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I PRAGPrag 1045% billigereHoteller i Prag 10 er de billigste i Prag med kun 302 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I PRAGDen Gamle Bye32% dyrereDen Gamle Bye har de højeste hotelpriser i Prag med værelser til 804 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I PRAGPrag 182% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Prag 1 end i andre områder i Prag

Oplevelser i Prag


Hoteller i populære bydele i Prag

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Prag og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Prag?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Prag
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
61%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

295 kr. - 1.246 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.047 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
581 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Prag er: 3 stjerne, 29 dage før.

1-2 stjerne

280 kr. - 309 kr.

3 stjerne

438 kr. - 495 kr.

4-5 stjerne

718 kr. - 789 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Prag

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Prag

Laveste hotelpris

79 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Kosher Hotel King David Prague

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4692

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Prag, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 79 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostel Rosemary, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Kosher Hotel King David Prague, det mest populære 5-stjernede hotel i Prag(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 957 anmeldelser).
Der er 4.692 hoteller i Prag tæt på Prag Václav Havel Prague. Aerorooms er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Prag. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Prag lå i sidste uge på 4.216 kr..

Rejsetips til Prag

Prag er en udpræget turistby i sommermånederne, hvilket får priserne til at stige. Derfor er det nemmest at finde prisvenlige hoteller uden for højsæsonen, hvor både forår og efterår er lune og farverige. Hvis du er villig til at gå ned på luksusskalaen, så kan især hotellerne i udkanten af midtbyen byde på fine værelser til overkommelige priser. En overnatning i juli koster fra ca. 150 DKK og op til omkring 4000 DKK.

Prags tider som ekstremt billig by er ved at være ovre grundet den øgede turistmængde, men set med danske øjne er der stadig tale om fine priser. Skal der spares yderligere kan du udnytte nogle af de gratis oplevelser i Prag. En tur i Wallenstein-haverne fra det 17. århundrede med de græske bronzeskulpturer er et besøg værd – Wallenstein-paladset anvendes i dag som officiel bygning for landets senat. En tur på den jødiske kirkegård er også en oplagt mulighed, hvor du kan se forfatteren Franz Kafkas gravsted. En gratis, guidet gåtur i den gamle bydel er en glimrende måde at starte ferien på for at få et overblik over centrum – mødested er på hjørnet af Parizska Street.

I Prags gamle bydel kommer du nemmest rundt til fods på de brostensbelagte gader. Det er fornuftigt at medbringe et par sneakers til at gå på det til tider ujævne underlag. Der kører også tre metrolinjer i byen samt adskillige sporvogne. Billetter skal købes i billetmaskinerne, inden du stiger ind i de offentlige transportmidler. En 3-dags billet til ubegrænset kørsel koster omkring 90 DKK.

Det er muligt at booke et hotel i Prag uden kreditkort, så du ikke behøver at bruge kortet ved reservation.

Som udgangspunkt skal du være 18 år, når du tjekker ind på et hotel i Prag.

Et depositum opkræves, hvor nogle hoteller kun opkræver det via kreditkort, mens andre også tillader en kontant garanti.

På restauranter er det standard at give omkring 10%, hvis man er tilfreds med betjeningen.

Prag er generelt en sikker by at færdes i, men du skal være opmærksom på lommetyve og kun veksle penge i banker.

I Tjekkiet bruger man også 230 volt samt kontakter, der passer med danske stik, så det er ikke nødvendigt at medbringe adapter.


Hvad koster et hotel i Prag pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Prag

3-stjernede hoteller

Billigst 191 kr.

Gennemsnitlig 500 kr.

Dyrest 1.063 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Prag

Disse billige hoteller og vandrehjem i Prag har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Prag

Hoteller med mest værdi for pengene i Prag

Disse Prag hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Prag

Prag har længe været blandt de mest populære storbydestinationer i Europa, og for mange danskere har det været en velkendt destination siden 1990’erne, hvor danske skoler tog til Prag når årets skolerejse skulle afholdes.

Prag er inddelt i 22 forvaltningsdistrikter, og på samme måde som i mange andre storbyer, så ligger de side om side i en spiralform med udgangspunkt i bymidten. Vil du bo helt centralt, så skal du bo på hotel i Prags distrikt 1, der også er den gamle bydel, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er også der, de fleste hoteller ligger placeret. Men også distrikt 2, som grænser op til den gamle by, er et populært område.

Floden Vltava også kaldet Moldau løber gennem byen og deler den i to. Langt de fleste hoteller ligger på østsiden, da det meste af vestsiden tæller med som yderområder. Hvis du ønsker at bo tæt ved det gamle rådhus og det verdenskendte ur, så forvent at priserne er i den høje ende, og det samme gælder, hvis du vil helt tæt på Vltava. I byens østlige side finder du også hovedbanegården, og det kan være en fordel at bo i dette område, hvis du ved du kommer til at benytte offentlig transport. Ønsker du mere rolige og grønnere områder, så kan du med fordel rykke over på Vltavas vestside eller sydpå omkring distrikt 4.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Prag

Prag har været igennem tiden været styret af forskellige herredømmer, helt tilbage fra den ældste stenalder og frem til 1993, hvor Tjekkoslovakiet blev delt i to og Prag blev hovedby i Tjekkiet. Det er noget, som også har sat sine spor på byens arkitektur, hvor du kan opleve mange gamle bygninger i forskellige stilarter. I dag er byen især et populært rejsemål, fordi mad og drikke stadig er forholdsvist billigt, og derudover er der masser af seværdigheder samt et aktivt natteliv. De kulturelle attraktioner tiltrækker især voksne og ældre, mens unge folk elsker de mange barer og diskoteker. De billige hoteller lokker mange backpackere til byen, men der er også flere oplagte oplevelser for børn. Prag omfavner alle typer af rejsende, hvilket også ses på det varierede udbud af hoteller for ethvert budget.

Der er flere topattraktioner, som du ikke kan undgå at opleve, når turen går til denne tjekkiske hovedby. Prags borg – også kendt som Pražský hrad – er et slot fra det 9. århundrede, som har huset byens overhoveder gennem mange århundreder. En anden hovedattraktion, der er smuk både i dagslys og om aftenen, er Karlsbroen, som er bygget over floden Vltava. Hele området omkring Staré Město, der er bedre kendt som den gamle bydel, byder på masser af restauranter, spisesteder og gadehandlere. I denne gamle bydel, der også er centrum for Prag, finder du desuden det astronomiske ur ved det gamle rådhus, hvor du hver time kan opleve det kendte klokkespil. Karlsuniversitetet er også en oplevelse værd, da det er et af Europas ældste universiteter, grundlagt i 1348.


Information about staying in Prag

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Prag

Et ophold på 5 nætter er mest populært for personer, der besøger Prag.

Prisen for et hotelværelse i Prag vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 585 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Prag kan være helt op til 62% lavere i marts, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hotelværelser i Prag er generelt billigst lørdag og dyrest torsdag.

Luksushoteller i Prag koster ca. 852 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 222 kr.% mere end et gennemsnitligt hotel i Prag, der koster ca. 585 kr. pr. nat pr. person.

Prag 8, Den Gamle Bye, Prag 9 er Prag 3 er nogle af de mest populære områder at bo i i Prag.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Prag i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 0 °C, og chancen for sne er lav med kun 20 mm forventet nedbør.

Ja, der er 200 ferieboliger i Prag. I øjeblikket er Angel City Apartments den mest populære feriebolig i Prag, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Prag.

Prag har 158 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Sir Toby's Hostel er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Prag.