Find billige flybilletter til San Juan, San Juan (provins i Argentina)

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Juan, San Juan (provins i Argentina)?

Vil du have nye oplevelser, bør du rejse uden for Danmarks grænser. Der kan du opleve kontraster til det, du kender hjemmefra – ikke mindst vejrmæssigt. Når du rejser med fly til San Juan, lander du i hovedstaden på Puerto Rico midt i Caribien. På så et eksotisk et sted sniger temperaturen sig sjældent under 28 °C. Derfor er byen rejsevenlig året rundt. Perioden fra april til november er kendt for at være varm, fugtig og til tider krydret med regnvejrsdage, hvilket ofte giver gode chancer for billige flybilletter til San Juan. Det er populært at rejse med fly til San Juan fra december til marts, hvor perioden fra januar til marts er de tørreste måneder.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til San Juan, San Juan (provins i Argentina) for 445 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til San Juan, San Juan (provins i Argentina). Hvis du vil finde den billigste pris til San Juan, San Juan (provins i Argentina) fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til San Juan, San Juan (provins i Argentina), kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Mendoza El Plumerillo (146 km fra San Juan, San Juan (provins i Argentina) centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i San Juan, San Juan (provins i Argentina) Lufthavn: San Juan Domingo F. Sarmiento, hvor gennemsnitsprisen er 5.553 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af San Juan, San Juan (provins i Argentina)

Neden for finder du alle lufthavne i San Juan, San Juan (provins i Argentina) samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 50 fra San Juan Lufthavn direkte til centrum. Rejsetiden er ca. 30 min., og billetprisen er ca. 0.50 USD (ca. 3 DKK). Det er også muligt at tage en taxi for ca. 19 USD (ca. 127 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i San Juan, San Juan (provins i Argentina)

Du kommer nemmest rundt i San Juans gamle bydel til fods. Derudover kan du nyde godt af de tre gratis trolleybuslinjer, som kører mellem seværdighederne i den gamle bydel. Du kan også bruge bybusserne, der er billige og koster ca. 0.75 USD (ca. 5 DKK) pr. tur. Især AMA bus nummer 53 er populær blandt turister.


Visumkrav for San Juan, San Juan (provins i Argentina)

Du har som dansk statsborger visumfrihed i op til 90 dage på en rejse til Puerto Rico. Du skal dog ansøge om en ESTA-tilladelse online inden afrejse. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato, og du skal kunne vise en returbillet ved ankomst.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Juan, San Juan (provins i Argentina)


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Juan, San Juan (provins i Argentina)

Seværdigheder for enhver smag kan opleves i San Juan. Det gamle fort El Morro ved vandet er bygget i 1600-tallet og er på UNESCO’s verdensarvsliste. Puerto Rico er verdenskendt for rom. Derfor bør du besøge Bacardi Rum Factory, der er en oplevelse for alle sanser.

Vil du være på den sikre side, er det nødvendigt at investere i en rejseforsikring. Den er din tryghed på rejsen, hvis du for eksempel får behov for sygebehandling. Det er også muligt at udvide den med tillægsdækninger såsom bagagedækning og tyveriforsikring.

Som turist skal du ikke drikke vand fra hanen i San Juan.

Nogle restauranter tillægger regningen et servicegebyr. Hvis ikke, er der tradition for at give ca. 15-20 % i drikkepenge.

Plaza Las Americas er øens største indkøbscenter. Derudover findes der mange butikker i den gamle bydel San Juan Antiguo.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til San Juan. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til San Juan, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til San Juan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til San Juan. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.