Find billige fly til Penang fra 3.548 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Penang

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Penang

Bedste pris på enkeltbillet

3.548 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 45min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Penang fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.548 kr. (København Kastrup til Penang Intl).
Det hurtigste fly til Penang fra Danmark tager 15t. 45min. (København Kastrup til Penang Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Penang, herunder Thai Airways og XiamenAir.

Indsigter og trends for flyrejser til Penang

Få indsigter om din flyrejse til Penang, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Penang?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Penang fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Penang i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.572 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Penang på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Penang er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.009 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Penang på en fredag på 8.569 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Penang?

Det billigste tidspunkt at flyve til Penang på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.063 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 8.899 kr. i gennemsnit. Fly til Penang fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Penang?

Rejsetiden fra Danmark til Penang afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Penang Intl tager det i gennemsnit 21t, imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Penang Intl. Penang Intl er den mest populære lufthavn i Penang.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Penang?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Penang på, er omkring 45 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 8.256 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Penang

Find de billigste fly til disse Penang-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Penang

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Penang

København (CPH) til Langkawi (LGK)

Fly til Penang ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Langkawi, hvor den gennemsnitlige pris er 8.104 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PENANG FRA KØBENHAVNnovember22% billigereAt flyve fra København til Penang ​​koster i gennemsnit blot 6.504 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PENANG FRA KØBENHAVNapril36% dyrereDet koster cirka 11.299 kr. at flyve til Penang ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PENANG FRA KØBENHAVNnovember500% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Penang fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Penang

Hvilket er det absolut billigste fly til Penang?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Penang fra Langkawi for 75 kr.. Det er 79% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Penang. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Penang fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Penang?

Alor Setar Lufthavn, Langkawi Lufthavn eller Ipoh Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Penang.

Findes der en billigere måde at flyve til Penang på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Penang er normalt Langkawi Lufthavn med en gennemsnitspris på 367 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Penang Intl Lufthavn?

Priser for fly til Penang Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Penang Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Penang Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Penang Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Penang Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Penang Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Penang Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Penang Intl Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Penang

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Penang fundet af momondos brugere for nylig
Malaysia Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
21t. 00min.
PENPenang Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Penang

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Penang, så se nogle af vores tilbud herunder fra Thai Airways og XiamenAir
Flere flyselskaber
3. jan.
CPH15:15København Kastrup
58t. 35min.
3 stop
PEN08:50Penang Intl
3.548 kr.
Find lignende
XiamenAir
2. jan.
CPH18:55København Kastrup
40t. 35min.
2 stop
PEN18:30Penang Intl
3.787 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jan.
CPH19:50København Kastrup
40t. 55min.
2 stop
PEN19:45Penang Intl
3.964 kr.
Find lignende

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Penang?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Penang.

Kan jeg finde fly til Penang med fleksibel booking på momondo?

Fly til Penang med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Penang?

Når alle potentielle fly til Penang vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Penang lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Penang er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Penang på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.