Hoteller i Dubrovnik, Kroatien

Find tilbud på 199 hoteller i Dubrovnik, Kroatien

Dubrovnik, Kroatien
30. juni — 1. juli2
Dubrovnik, Kroatien
tor. 30.6
fre. 1.7

Populære hoteller til en overnatning i Dubrovnik

Find det perfekte hotel til dit ophold i Dubrovnik
Pris
kr.310
kr.2481
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Dubrovnik


Hvornår skal man booke et hotel i Dubrovnik?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dubrovnik
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
82%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

160 kr. - 1.435 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
10.967 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.629 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Dubrovnik er: 1-2 stjerne, 57 dage før. 3 stjerne, 73 dage før.

1-2 stjerne

352 kr. - 444 kr.

3 stjerne

515 kr. - 571 kr.

4-5 stjerne

1.311 kr. - 1.445 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Dubrovnik

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Dubrovnik

Laveste hotelpris

310 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Rixos Premium Dubrovnik

Hoteller i nærheden af lufthavnen

862

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Dubrovnik, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 310 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Villa Konalic, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Rixos Premium Dubrovnik, det mest populære 5-stjernede hotel i Dubrovnik(bedømmelse på 9,4/10 ud fra 2.467 anmeldelser).
Der er 862 hoteller i Dubrovnik tæt på Dubrovnik. Charming House Nine near Cavtat er det nærmeste og ligger 0,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Dubrovnik. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Dubrovnik lå i sidste uge på 7.685 kr..

Rejsetips til Dubrovnik

Priserne på et dobbeltværelse på hotel ved Lapad-stranden ligger på omkring 400-600 DKK per nat. Priser på hotel i Old Town i Dubrovnik ligger på ca. mellem 650-1000 DKK per nat.Backpackere kan bo billigt ved at booke en køjeseng på Lapad-stranden på et vandrerhjem, som har priser helt ned til 17 EUR (128 DKK) sammenlignet med centrum, hvor det sjældent koster mindre end omkring 40 EUR (300 DKK). Forskellen i prisen skyldes blandt andet, at der er omkring 3,5 km fra den populære strand til centrum.Men hvis du kan lide at gå, kommer du forbi interessante steder i løbet af gåturen, som bør tage mindre end en time. Her kommer du blandt andet forbi Dubrovniks Bellevue strand og bymuren. Faktisk er Lapad-halvøen det perfekte valg, hvis du ønsker en kombination af afslapning og kulturel ferie i Dubrovnik.

Der er mange gratis aktiviteter i Dubrovnik. Luza-Pladsen er det centrale mødepunkt i byen. Det er blandt andet her, du kan se Sponza Paladset, St Blaise Kirken og byens Klokketårn. Hvis du har stærke ben og en god kondi, kan du gå op til toppen af Srd-Bjerget (Mount Srd). Det tager omkring 1,5 time at gå derop, og det anbefales at bringe masser af vand, især når det er varmt. Alternativt kan du betale omkring 8 EUR (60 DKK) for at tage svævebanen op til toppen og gå ned derfra, som er mindre krævende for kroppen. Når du har været aktiv, så fortjener du også at slappe af. Det kan du gøre gratis på Banje Stranden. Sørg for at placere dig tæt på Banje Beach Club, hvis du vil have mulighed for at høre gode DJs.

Det er Libertas-busselskabet, som står den offentlige transport i Dubrovnik. Du kan rejse over hele byen med de ti forskellige buslinjer. En busbillet, som gælder i 59 minutter, koster mellem 12-15 DKK – alt efter om du køber den i kiosken eller af buschaufføren.

Man skal være minimum 18 år for at checke ind på de fleste hoteller i Dubrovnik. Dog er der vandrehjem i byen, som tillader check ind for personer, der er helt ned til 15 år gamle.

Ja, man skal lægge et depositum på hotel i Dubrovnik enten kontant eller ved at give sine betalingskortoplysninger. Beløbet bliver reserveret i tilfælde af, at det bliver relevant for hotellet at opkræve penge for eventuelle skader.

Mens nogle anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 DKK), så anbefaler andre at lægge et sted mellem 10 og 15 % oveni regningen på restauranten.

Det er meget sikkert at besøge Dubrovnik, hvis lokalbefolkning er utrolig åbne overfor turister. Det værste som kan ske er, at du bliver udsat for lommetyveri, så det er bedst at sørge for at lade for eksempel passet ligge på hotellet, når du ikke har brug for det.

Nej, i Dubrovnik bruger man 220 V og samme strømstik som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Dubrovnik pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dubrovnik

3-stjernede hoteller

Billigst 236 kr.

Gennemsnitlig 1.083 kr.

Dyrest 1.736 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Dubrovnik

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dubrovnik har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Dubrovnik

Hoteller med mest værdi for pengene i Dubrovnik

Disse Dubrovnik hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Dubrovnik

Når du spørger om, hvilket område der er bedst at overnatte i, når du er på ferie i Dubrovnik, så afhænger svaret af, om du ønsker at bo centralt eller ved havet. Der er masser af hoteller tæt på Lapad-stranden, som er et godt område for børnefamilier og andre badehunde. Hvis du foretrækker shopping eller det livlige natteliv, kan det anbefales at bo i den gamle bydel. Old Town i Dubrovnik danner også de perfekte rammer for en romantisk ferie for to, med alle de lækre restauranter i området.

Andre vælger at bo i Ploce, som er et området, hvor der er mulighed for at bo direkte på kysten. Her kan du besøge det ældste og mest prestigefyldte hotel i byen, som ligger på Frano Supilo. I dette område kan du også bo tæt på byens trendy strand Banje.

Derudover finder du et hotel i Gruz, som ligger ca. 3 km nordvest for den gamle bydel. Det er fra dette havneområde, at du kan komme videre med både til Elaphiti, Mljet og Korcula. Det er et hyggeligt lille område med restauranter og vinbarer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Dubrovnik

Dubrovnik er Adriaterhavets perle, som kendisser, turister og lokale kroater valfarter til, for at trave byen tyndt, opleve spændende arkitektur og lade batterierne op på en af de mange smukke strande. Det er en middelalderby, hvor en fusion af kultur, historie og poesi går op i en højere enhed.

Byen er bygget på klippeskær, og den er beskyttet af den høje bymur ud mod det smukke hav siden det 16. århundrede, men byen har eksisterede meget længere end det. Grækerne boede i byen helt tilbage i antikken. Siden da har den kroatiske kystby også været under først romersk og dernæst byzantisk herredømme, inden byen kom under Venezias-herredømme i 1205. Den dramatiske historie stoppede i halvfemserne efter borgerkrigen. UNESCO har været med til at genopbygge den bedårende by, som i dag er den mest besøgte by i Kroatien.

Bymuren er den mest velbesøgte seværdighed i byen. Den er omkring 2 km lang og 25 meter høj. Her kan du blandt andet se to hjørnefæstninger og 15 flotte tårne, efter at have gået ind af en af de tre indgange enten ved Pile-porten, Fort Saint John eller ved havnen. Det koster ca. 130 KN (130 DKK) at gå på bymuren, men alene udsigten er alle pengene værd.


Information about staying in Dubrovnik

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Dubrovnik

I gennemsnit overnatter vores brugere 6 nætter i Dubrovnik.

Prisen for et hotelværelse i Dubrovnik vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.041 kr. pr. nat.

I marts er priserne på et hotelværelse billigst i Dubrovnik. Prisen på dit værelse kan være op til 82% billigere.

Prisen på et hotelværelse i Dubrovnik varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og onsdag er dyrest.

Et hostel i Dubrovnik koster i gennemsnit ca. 439 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 602 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Dubrovnik pr. nat.

Temperaturerne i Dubrovnik er normalt på omkring 24 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Ja, der er 135 ferieboliger i Dubrovnik. I øjeblikket er Dubrovnik Luxury Residence - L'Orangerie den mest populære feriebolig i Dubrovnik, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Dubrovnik.

Yes, Dubrovnik hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Hostel Angelina Old Town is the most popular out of the 63 hostels in Dubrovnik. Search for deals on hostels in Dubrovnik.


momondos yndlingshoteller i Dubrovnik

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Dubrovnik

Villa Kukuljica

Zaton 5, Dubrovnik, Croatia

8,7
324 kr.
K-apartments

K-apartments

Dubrovnik, Kroatien

8,9
388 kr.
Apartments Klis

Apartments Klis

Dubrovnik, Kroatien

8,0
444 kr.
Hotel Bozica Dubrovnik Islands

Hotel Bozica Dubrovnik Islands

Sudurad 13, 1d, Dubrovnik, Croatia

9,3
852 kr.
Apartments Dubelj

Apartments Dubelj

Dubrovnik, Kroatien

7,8
282 kr.
Ora Luxury Rooms

Ora Luxury Rooms

Obala Ivana Pavla II 50, Dubrovnik, Croatia

9,3
888 kr.
Dubrovnik Sweet House

Dubrovnik Sweet House

Crijeviceva 4, Dubrovnik, Croatia

9,1
937 kr.

Rilati palace Dubrovnik 3

Ulica Dinka Ranjine 7, Dubrovnik, Croatia

9,1
1.001 kr.
Villa Glavic

Villa Glavic

Frana Supila 14, Dubrovnik, Croatia

9,0
1.924 kr.

Main Bus Terminal Rooms

Šipanska 12, Dubrovnik, Croatia

7,2
282 kr.
Guest House Dubelj

Guest House Dubelj

20 Tenturija ul., Dubrovnik, Croatia

8,9
416 kr.
Villa Dubrovnik

Villa Dubrovnik

Vlaha Bukovca 6, Dubrovnik, Croatia

9,4
5.498 kr.
Boutique Hotel Porto

Boutique Hotel Porto

Ante Starcevica 49, Dubrovnik, Croatia

9,1
1.212 kr.
Villa Erna

Villa Erna

Dubrovnik, Kroatien

8,4
768 kr.
La Vita E Bella III

La Vita E Bella III

Kuniceva 22, Dubrovnik, Croatia

9,3
1.043 kr.
La Vita E Bella II

La Vita E Bella II

Zamanjina Street 11, Dubrovnik, Croatia

8,8
1.085 kr.
House Boninovo

House Boninovo

Branitelja Dubrovnika 54, Dubrovnik, Croatia

9,3
557 kr.
Guesthouse Home Sweet Home

Guesthouse Home Sweet Home

Dubrovnik, Kroatien

8,5
522 kr.
Apartments & Rooms V&M

Apartments & Rooms V&M

Josipa Berse 2, Dubrovnik, Croatia

9,4
761 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubrovnik


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Dubrovnik kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Dubrovnik. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.