Hoteller i Dubrovnik

Find de bedste tilbud på 4.373 hoteller i Dubrovnik, Kroatien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Dubrovnik

Der er mange skønne hoteller i Dubrovnik. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Dubrovnik

Dubrovniks bymur
Stradun
Benediktinski samostan

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Dubrovniks bymur?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Dubrovniks bymur ligger på 1.248 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Dubrovniks bymur er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Dubrovniks bymur er normalt 65% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dubrovnik, som ligger på 433 kr..

Hoteller i nærheden af Dubrovniks bymur

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Stradun?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Stradun ligger på 1.495 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Stradun er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Stradun er normalt 71% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dubrovnik, som ligger på 433 kr..

Hoteller i nærheden af Stradun

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Benediktinski samostan?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Benediktinski samostan. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 831 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Benediktinski samostan er normalt 47% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Dubrovnik, som ligger på 433 kr..

Hoteller i nærheden af Benediktinski samostan

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Dubrovnik

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dubrovnik
Lavsæson
januar
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

56%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

61%

forventet prisstigning

Pris
458 kr. - 2.596 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.212 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.143 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Dubrovnik er: 1-2 stjerne, 69 dage før. 3 stjerne, 82 dage før.
1-2 stjerne
411 kr. - 499 kr.
3 stjerne
575 kr. - 638 kr.
4-5 stjerne
1.345 kr. - 1.453 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Dubrovnik

Hvordan finder man et billigt hotel i Dubrovnik?

Priserne på et dobbeltværelse på hotel ved Lapad-stranden ligger på omkring 400-600 DKK per nat. Priser på hotel i Old Town i Dubrovnik ligger på ca. mellem 650-1000 DKK per nat.

Backpackere kan bo billigt ved at booke en køjeseng på Lapad-stranden på et vandrerhjem, som har priser helt ned til 17 EUR (128 DKK) sammenlignet med centrum, hvor det sjældent koster mindre end omkring 40 EUR (300 DKK). Forskellen i prisen skyldes blandt andet, at der er omkring 3,5 km fra den populære strand til centrum.

Men hvis du kan lide at gå, kommer du forbi interessante steder i løbet af gåturen, som bør tage mindre end en time. Her kommer du blandt andet forbi Dubrovniks Bellevue strand og bymuren. Faktisk er Lapad-halvøen det perfekte valg, hvis du ønsker en kombination af afslapning og kulturel ferie i Dubrovnik.

Kan man rejse på budget?

Der er mange gratis aktiviteter i Dubrovnik. Luza-Pladsen er det centrale mødepunkt i byen. Det er blandt andet her, du kan se Sponza Paladset, St Blaise Kirken og byens Klokketårn. Hvis du har stærke ben og en god kondi, kan du gå op til toppen af Srd-Bjerget (Mount Srd). Det tager omkring 1,5 time at gå derop, og det anbefales at bringe masser af vand, især når det er varmt. Alternativt kan du betale omkring 8 EUR (60 DKK) for at tage svævebanen op til toppen og gå ned derfra, som er mindre krævende for kroppen. Når du har været aktiv, så fortjener du også at slappe af. Det kan du gøre gratis på Banje Stranden. Sørg for at placere dig tæt på Banje Beach Club, hvis du vil have mulighed for at høre gode DJs.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er Libertas-busselskabet, som står den offentlige transport i Dubrovnik. Du kan rejse over hele byen med de ti forskellige buslinjer. En busbillet, som gælder i 59 minutter, koster mellem 12-15 DKK – alt efter om du køber den i kiosken eller af buschaufføren.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Dubrovnik?

Man skal være minimum 18 år for at checke ind på de fleste hoteller i Dubrovnik. Dog er der vandrehjem i byen, som tillader check ind for personer, der er helt ned til 15 år gamle.

Skal man lægge depositum?

Ja, man skal lægge et depositum på hotel i Dubrovnik enten kontant eller ved at give sine betalingskortoplysninger. Beløbet bliver reserveret i tilfælde af, at det bliver relevant for hotellet at opkræve penge for eventuelle skader.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Mens nogle anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 DKK), så anbefaler andre at lægge et sted mellem 10 og 15 % oveni regningen på restauranten.

Hvor sikkert er der i Dubrovnik?

Det er meget sikkert at besøge Dubrovnik, hvis lokalbefolkning er utrolig åbne overfor turister. Det værste som kan ske er, at du bliver udsat for lommetyveri, så det er bedst at sørge for at lade for eksempel passet ligge på hotellet, når du ikke har brug for det.

Skal man medbringe adapter?

Nej, i Dubrovnik bruger man 220 V og samme strømstik som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Dubrovnik pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dubrovnik

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Dubrovnik

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dubrovnik har gode priser til det lille rejsebudget
Medora Auri Family Beach Hotel

Medora Auri Family Beach Hotel

8,7

708 kr.

Se hoteltilbud
Hotel More

Hotel More

9,2

941 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Lero

Hotel Lero

8,7

834 kr.

Se hoteltilbud
Valamar Argosy Hotel

Valamar Argosy Hotel

8,9

998 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Croatia

Hotel Croatia

9,0

903 kr.

Se hoteltilbud
Dubrovnik President Valamar Collection Hotel

Dubrovnik President Valamar Collection Hotel

8,8

1.276 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Dubrovnik

Hoteller med mest værdi for pengene i Dubrovnik

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel More

Hotel More

9,2

941 kr.

Se hoteltilbud
Dubrovnik Palace

Dubrovnik Palace

9,1

1.307 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Croatia

Hotel Croatia

9,0

903 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Ariston

Hotel Ariston

8,9

1.434 kr.

Se hoteltilbud
Dubrovnik President Valamar Collection Hotel

Dubrovnik President Valamar Collection Hotel

8,8

1.276 kr.

Se hoteltilbud
Medora Auri Family Beach Hotel

Medora Auri Family Beach Hotel

8,7

708 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Dubrovnik?

Når du spørger om, hvilket område der er bedst at overnatte i, når du er på ferie i Dubrovnik, så afhænger svaret af, om du ønsker at bo centralt eller ved havet. Der er masser af hoteller tæt på Lapad-stranden, som er et godt område for børnefamilier og andre badehunde. Hvis du foretrækker shopping eller det livlige natteliv, kan det anbefales at bo i den gamle bydel. Old Town i Dubrovnik danner også de perfekte rammer for en romantisk ferie for to, med alle de lækre restauranter i området.

Andre vælger at bo i Ploce, som er et området, hvor der er mulighed for at bo direkte på kysten. Her kan du besøge det ældste og mest prestigefyldte hotel i byen, som ligger på Frano Supilo. I dette område kan du også bo tæt på byens trendy strand Banje.

Derudover finder du et hotel i Gruz, som ligger ca. 3 km nordvest for den gamle bydel. Det er fra dette havneområde, at du kan komme videre med både til Elaphiti, Mljet og Korcula. Det er et hyggeligt lille område med restauranter og vinbarer.


Om Dubrovnik

Dubrovnik er Adriaterhavets perle, som kendisser, turister og lokale kroater valfarter til, for at trave byen tyndt, opleve spændende arkitektur og lade batterierne op på en af de mange smukke strande. Det er en middelalderby, hvor en fusion af kultur, historie og poesi går op i en højere enhed.

Byen er bygget på klippeskær, og den er beskyttet af den høje bymur ud mod det smukke hav siden det 16. århundrede, men byen har eksisterede meget længere end det. Grækerne boede i byen helt tilbage i antikken. Siden da har den kroatiske kystby også været under først romersk og dernæst byzantisk herredømme, inden byen kom under Venezias-herredømme i 1205. Den dramatiske historie stoppede i halvfemserne efter borgerkrigen. UNESCO har været med til at genopbygge den bedårende by, som i dag er den mest besøgte by i Kroatien.

Bymuren er den mest velbesøgte seværdighed i byen. Den er omkring 2 km lang og 25 meter høj. Her kan du blandt andet se to hjørnefæstninger og 15 flotte tårne, efter at have gået ind af en af de tre indgange enten ved Pile-porten, Fort Saint John eller ved havnen. Det koster ca. 130 KN (130 DKK) at gå på bymuren, men alene udsigten er alle pengene værd.

Priser er tjekket den 07-02-2018.


Rejseinformation: Dubrovnik

Hvor længe bor vores brugere i Dubrovnik?

I gennemsnit overnatter vores brugere 6 nætter i Dubrovnik.

Hvad koster et hotel i Dubrovnik?

Prisen for et hotelværelse i Dubrovnik vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 686 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Dubrovnik?

I januar er priserne på et hotelværelse billigst i Dubrovnik. Prisen på dit værelse kan være op til 56% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Dubrovnik?

Prisen på et hotelværelse i Dubrovnik varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og mandag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Dubrovnik?

Et hostel i Dubrovnik koster i gennemsnit ca. 277 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 409 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Dubrovnik pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Dubrovnik, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Temperaturerne i Dubrovnik er normalt på omkring 24 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.


Folk interesseret i Dubrovnik kiggede også på

Skal det ikke være Dubrovnik alligevel? Så find gode hoteltilbud disse steder