Hoteller i Dubrovnik, Kroatien

Find tilbud på 219 hoteller i Dubrovnik, Kroatien

Dubrovnik, Kroatien
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Dubrovnik

Find det perfekte hotel til dit ophold i Dubrovnik
Pris
kr.299
kr.2573
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Dubrovnik


Hvornår skal man booke et hotel i Dubrovnik?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Dubrovnik
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
97%forventet prisfald
89%forventet prisstigning

Rejsepriser

200 kr. - 53.076 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
1.199 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.795 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Dubrovnik er: 4-5 stjerne, 49 dage før.

1-2 stjerne

411 kr. - 474 kr.

3 stjerne

593 kr. - 662 kr.

4-5 stjerne

1.387 kr. - 1.548 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Dubrovnik

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Dubrovnik

Laveste hotelpris

300 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Rixos Premium Dubrovnik

Hoteller i nærheden af lufthavnen

9456
Den billigste pris for et værelse i Dubrovnik, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 300 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Villa Konalic, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Rixos Premium Dubrovnik, det mest populære 5-stjernede hotel i Dubrovnik(bedømmelse på 9,2/10 ud fra 4.706 anmeldelser).
Der er 9.456 hoteller i Dubrovnik tæt på Dubrovnik. Charming House Nine near Cavtat er det nærmeste og ligger 0,0 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Dubrovnik

Hvordan finder man et billigt hotel i Dubrovnik?

Priserne på et dobbeltværelse på hotel ved Lapad-stranden ligger på omkring 400-600 DKK per nat. Priser på hotel i Old Town i Dubrovnik ligger på ca. mellem 650-1000 DKK per nat. Backpackere kan bo billigt ved at booke en køjeseng på Lapad-stranden på et vandrerhjem, som har priser helt ned til 17 EUR (128 DKK) sammenlignet med centrum, hvor det sjældent koster mindre end omkring 40 EUR (300 DKK). Forskellen i prisen skyldes blandt andet, at der er omkring 3,5 km fra den populære strand til centrum. Men hvis du kan lide at gå, kommer du forbi interessante steder i løbet af gåturen, som bør tage mindre end en time. Her kommer du blandt andet forbi Dubrovniks Bellevue strand og bymuren. Faktisk er Lapad-halvøen det perfekte valg, hvis du ønsker en kombination af afslapning og kulturel ferie i Dubrovnik.

Kan man rejse på budget?

Der er mange gratis aktiviteter i Dubrovnik. Luza-Pladsen er det centrale mødepunkt i byen. Det er blandt andet her, du kan se Sponza Paladset, St Blaise Kirken og byens Klokketårn. Hvis du har stærke ben og en god kondi, kan du gå op til toppen af Srd-Bjerget (Mount Srd). Det tager omkring 1,5 time at gå derop, og det anbefales at bringe masser af vand, især når det er varmt. Alternativt kan du betale omkring 8 EUR (60 DKK) for at tage svævebanen op til toppen og gå ned derfra, som er mindre krævende for kroppen. Når du har været aktiv, så fortjener du også at slappe af. Det kan du gøre gratis på Banje Stranden. Sørg for at placere dig tæt på Banje Beach Club, hvis du vil have mulighed for at høre gode DJs.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er Libertas-busselskabet, som står den offentlige transport i Dubrovnik. Du kan rejse over hele byen med de ti forskellige buslinjer. En busbillet, som gælder i 59 minutter, koster mellem 12-15 DKK – alt efter om du køber den i kiosken eller af buschaufføren.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Dubrovnik?

Man skal være minimum 18 år for at checke ind på de fleste hoteller i Dubrovnik. Dog er der vandrehjem i byen, som tillader check ind for personer, der er helt ned til 15 år gamle.

Skal man lægge depositum?

Ja, man skal lægge et depositum på hotel i Dubrovnik enten kontant eller ved at give sine betalingskortoplysninger. Beløbet bliver reserveret i tilfælde af, at det bliver relevant for hotellet at opkræve penge for eventuelle skader.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Mens nogle anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 DKK), så anbefaler andre at lægge et sted mellem 10 og 15 % oveni regningen på restauranten.

Hvor sikkert er der i Dubrovnik?

Det er meget sikkert at besøge Dubrovnik, hvis lokalbefolkning er utrolig åbne overfor turister. Det værste som kan ske er, at du bliver udsat for lommetyveri, så det er bedst at sørge for at lade for eksempel passet ligge på hotellet, når du ikke har brug for det.

Skal man medbringe adapter?

Nej, i Dubrovnik bruger man 220 V og samme strømstik som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Dubrovnik pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Dubrovnik

3-stjernede hoteller

Billigst 342 kr.

Gennemsnitlig 651 kr.

Dyrest 1.689 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Dubrovnik

Disse billige hoteller og vandrehjem i Dubrovnik har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Dubrovnik

Hoteller med mest værdi for pengene i Dubrovnik

Disse Dubrovnik hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Dubrovnik

Når du spørger om, hvilket område der er bedst at overnatte i, når du er på ferie i Dubrovnik, så afhænger svaret af, om du ønsker at bo centralt eller ved havet. Der er masser af hoteller tæt på Lapad-stranden, som er et godt område for børnefamilier og andre badehunde. Hvis du foretrækker shopping eller det livlige natteliv, kan det anbefales at bo i den gamle bydel. Old Town i Dubrovnik danner også de perfekte rammer for en romantisk ferie for to, med alle de lækre restauranter i området.

Andre vælger at bo i Ploce, som er et området, hvor der er mulighed for at bo direkte på kysten. Her kan du besøge det ældste og mest prestigefyldte hotel i byen, som ligger på Frano Supilo. I dette område kan du også bo tæt på byens trendy strand Banje.

Derudover finder du et hotel i Gruz, som ligger ca. 3 km nordvest for den gamle bydel. Det er fra dette havneområde, at du kan komme videre med både til Elaphiti, Mljet og Korcula. Det er et hyggeligt lille område med restauranter og vinbarer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Dubrovnik

Dubrovnik er Adriaterhavets perle, som kendisser, turister og lokale kroater valfarter til, for at trave byen tyndt, opleve spændende arkitektur og lade batterierne op på en af de mange smukke strande. Det er en middelalderby, hvor en fusion af kultur, historie og poesi går op i en højere enhed.

Byen er bygget på klippeskær, og den er beskyttet af den høje bymur ud mod det smukke hav siden det 16. århundrede, men byen har eksisterede meget længere end det. Grækerne boede i byen helt tilbage i antikken. Siden da har den kroatiske kystby også været under først romersk og dernæst byzantisk herredømme, inden byen kom under Venezias-herredømme i 1205. Den dramatiske historie stoppede i halvfemserne efter borgerkrigen. UNESCO har været med til at genopbygge den bedårende by, som i dag er den mest besøgte by i Kroatien.

Bymuren er den mest velbesøgte seværdighed i byen. Den er omkring 2 km lang og 25 meter høj. Her kan du blandt andet se to hjørnefæstninger og 15 flotte tårne, efter at have gået ind af en af de tre indgange enten ved Pile-porten, Fort Saint John eller ved havnen. Det koster ca. 130 KN (130 DKK) at gå på bymuren, men alene udsigten er alle pengene værd.


Information om overnatning i Dubrovnik

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Dubrovnik

Hvad koster et hotel i Dubrovnik?

Prisen for et hotelværelse i Dubrovnik vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.708 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Dubrovnik?

I februar er priserne på et hotelværelse billigst i Dubrovnik. Prisen på dit værelse kan være op til 97% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Dubrovnik?

Prisen på et hotelværelse i Dubrovnik varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og søndag er dyrest.

Hvis vi tager højde for vejret i Dubrovnik, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Gennemsnitstemperaturen i Dubrovnik i september er på omkring 21 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.

Har Dubrovnik ferieboliger?

Ja, der er 7.307 ferieboliger i Dubrovnik. I øjeblikket er B&B Apartments and Studios Lanii den mest populære feriebolig i Dubrovnik, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Dubrovnik.

Har Dubrovnik hostels?

Yes, Dubrovnik hostels are available if you aren’t interested in staying at a traditional hotel. Hostel 365 For U is the most popular out of the 38 hostels in Dubrovnik. Search for deals on hostels in Dubrovnik.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Dubrovnik?

Fra september 2023 er der 5.232 udbydere at vælge mellem for hoteller i Dubrovnik.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Dubrovnik?

Priser for hoteller i Dubrovnik opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Dubrovnik gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Dubrovnik kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Dubrovnik?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Dubrovnik. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubrovnik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.