Billeje i McAllen, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i McAllen, Texas

McAllen, TX, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
McAllen, TX, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i McAllen

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i McAllen

Hvilken bil er der flest, som lejer in McAllen?

Leje af Nissan Rogue og Jeep Compass in McAllen er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Nissan Rogue in McAllen kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 479 kr./dag og kan gå helt ned til 247 kr./dag. Priser på leje af en Jeep Compass kan også variere, men plejer at ligge på omkring 373 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 204 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i McAllen

Du kan vælge din McAllen-Biludlejning i McAllen Millers internationale lufthavn, hvor du kun er et par minutters kørsel fra McAllen centrum. Eller tag en taxa til dit hotel og vælg et køretøj fra næsten 10 andre biludlejningssteder i McAllen. Der er rigeligt med parkering - på gaden, på parkeringspladsen og i garagen - og priserne er billige. Når du var i centrum, kan du nemt gå til attraktioner såsom musikforestillinger på Yerberia Cultura, kunst- og museumsudstillinger i McAllen Heritage Centre eller aftenen på Broadway hjemsøgt hus. Men en billig billeje i McAllen vil holde dit besøg i gang og give dig adgang til attraktioner i byens centrum, såsom National Butterfly Centre, Museum of South Texas History og Edinburgh naturskønne vådområder.

Er det værd at leje en bil, mens man besøger McAllen?

Din Biludlejning i McAllen vil hjælpe dig med at se alt, hvad byen tilbyder, især steder uden for centrum, såsom Bryan House historiske sted og World Birding Center. En masse områder i byen er ganske gangbare. Mens trafikken i denne voksende by intensiveres typisk om morgenen og om aftenen, opstår de fleste trafikpropper omkring i-690- og i-2-interchanges og påvirker ikke de fleste turistaktiviteter. Når du besøger området, kan du spare tid på en dagstur. Indlæs banden i din passagervogn, og tag til et af flere nærliggende strandområder, herunder South Padre Island, Bocha Chica State Park, Riviera Beach Pier og Kaufer Hubert Memorial Park. Eller tag den smukke køretur i din luksusbilleje til Falcon International Reservoir i Zapata, hvor du kan nyde autentiske mexicanske retter på Steak House, og nogle "mig tid" på foryngende Spa. Nyd billig eller gratis parkering tæt på eller på disse McAllen- eller endagsudflugter.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i McAllen?

Mens du kører din udlejningsbil i McAllen, og i hele Texas, skal du bemærke, at en koncentration af alkohol i blodet på 0,08 % betragtes som lovlig beruselse, og selv en første lovovertrædelse kan blive mødt med en høj bøde, fængselstid og tab af dit kørekort. Du kan også forvente en billet til udstigning af din billeje i McAllen uden at aktivere parkeringsbremsen eller forlade køretøjet med nøglerne i tændingen. Sikkerhedsseler er obligatoriske for alle passagerer, og børn på 8 år eller derunder skal sidde i en autostol eller selepude. Da færdselsreglerne kan blive ændret, er det bedst at tjekke ind hos McAllens afdeling for motorkøretøjer eller Texas Department of Public Safety inden rejsen.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i McAllen, hvis jeg besøger et andet land?

Du vil kunne køre din billeje i McAllen, hvis du har en gyldig licens fra et hvilket som helst amerikansk land eller andet land. En international førertilladelse kan være nyttig, hvis din licens er på et andet sprog end engelsk, men den er ikke påkrævet. Ud over et gyldigt kørekort og kreditkort vil udenlandske besøgende ofte blive bedt om at medbringe et pas til leje af en bil. Den juridiske alder for leje i Texas er 18, og ekstra gebyrer for chauffører under 25 er almindelige.


0

Biludlejningsfirmaer i McAllen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i McAllen, Texas

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,6

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,2

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,0

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,2

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,8

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,3

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,9

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,6

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i McAllen

Herunder vises de mest populære hoteller i McAllen

Kørsel i lejebil i McAllen – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i McAllen, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min McAllen, Texas biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i McAllen opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i McAllen så som National, Budget og Payless der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i McAllen, Texas?

Hvis du lejer en bil i McAllen, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring McAllen er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i McAllen er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz Sprinter in McAllen?

Hvordan er vejret i McAllen, TX i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i McAllen i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 29 °C og ca. 114 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i McAllen om vejret i resten af Texas?

Hvis du leder efter udlejningsbil i McAllen til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Texas normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 83 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i McAllen?

Priser for biler i McAllen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i McAllen?

Fra september 2023 er der 11 udbydere at vælge mellem for biler i McAllen.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i McAllen?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder McAllen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i McAllen?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i McAllen. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Kom i gang med at planlægge din rejse til McAllen


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i McAllen?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i McAllen, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i McAllen?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i McAllen. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i McAllen med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i McAllen eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i McAllen på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i McAllen.

Kan jeg finde billeje i McAllen, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i McAllen.

Kan jeg søge efter billeje i McAllen med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i McAllen.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til McAllen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.