Udlejningsbiler fra Mack i Dubrovnik

Find og sammenlign gode tilbud på Mack udlejningsbiler i Dubrovnik

Dubrovnik, Kroatien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Dubrovnik, Kroatien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Dubrovnik Mack lokationer

Herunder kan du finde information om alle Mack biludlejningssteder i Dubrovnik, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Mack

5 kontorer

Information om Mack udlejningsbiler i Dubrovnik

Mack ønsker at deres kunder og personale i Dubrovnik skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Mack indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Dubrovnik. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Mack har 1 lokation i Lufthavn: Dubrovnik som som er beliggende på Dubrovnik Airport.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Mack hvis du har brug for en udlejningsbil i Dubrovnik i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 261 kr. per dag og helt ned til 261 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMack—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Dubrovnik har Mack 5 lokationer. Frana Supila 3 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 76% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Dubrovnik fra Mack, Frana Supila 3 lokationen.


Mack udlejningsbiler i Dubrovnik-Neretva

Lej en bil fra Mack i en anden by i Dubrovnik-Neretva