Udlejningsbiler fra Mack i Split

Find og sammenlign gode tilbud på Mack udlejningsbiler i Split

Split, Kroatien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Split, Kroatien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Split Mack lokationer

Herunder kan du finde information om alle Mack biludlejningssteder i Split, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Mack

5 kontorer

Information om Mack udlejningsbiler i Split

Mack ønsker at deres kunder og personale i Split skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Mack indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Split. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Mack har 1 lokation i Lufthavn: Split. Du vil finde Mack beliggende på Split Airport.

Ifølge vores data er Varevogn til passagerer biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Mack mens de besøgte Split i december. Baseret på Mack biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Varevogn til passagerer på 797 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 797 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 5 biludlejningslokationer i Split som Mack ejer. Deres Split Port, Gat Sv Duje 4, Split lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 38% af de brugere der lejede en bil fraMack i Split valgt at hente den på Split Port, Gat Sv Duje 4.