Udlejningsbiler fra Mack i Split

Find og sammenlign gode tilbud på Mack udlejningsbiler i Split

Split, Kroatien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Split, Kroatien
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Split Mack lokationer

Herunder kan du finde information om alle Mack biludlejningssteder i Split, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Mack udlejningsbiler i Split

 • Er det sikkert at leje en bil fra Mack i Split under COVID-19?

  Mack ønsker at deres kunder og personale i Split skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Mack indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Split. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Mack i Split koste i oktober?

  Billeje i Split fra Mack i oktober vil i gennemsnit koste 914 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 538 kr. per dag fra Mack, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Split i en uge, er den gennemsnitlige pris 6.398 kr. for en udlejningsbil fra Mack.

 • Har Mack en lokation i Lufthavn: Split?

  Mack har 1 lokation i Lufthavn: Split. Du vil finde Mack beliggende på Split Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Mack når man er i Split i oktober?

  Ifølge vores data er Cabriolet biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Mack mens de besøgte Split i oktober. Baseret på Mack biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Cabriolet på 980 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 454 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Mack i Split?

  At leje en Cabriolet er den billigste type af bil tilgængelig fra Mack i Split. AT leje en Cabriolet fra Mack koster 980 kr./dag i gennemsnit (21% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 43% af vores brugere valgt at leje en Cabriolet for at spare penge på deres udlejningsbil i Split.

 • Hvor mange Mack biludlejningslokationer er der i Split?

  Der er 4 biludlejningslokationer i Split som Mack ejer. Deres Split Port, Gat Sv Duje 4, Split lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 51% af de brugere der lejede en bil fraMack i Split valgt at hente den på Split Port, Gat Sv Duje 4.


Mack biler i andre byer i Kroatien

Find Mack tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Kroatien, som Zagreb og Dubrovnik

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Split

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Mack? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Split biludlejningsfirmaer