Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Torino

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Torino

Torino, Torino, Italien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Torino, Torino, Italien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Torino Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Torino, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Torino

Leasys Rent ønsker at deres kunder og personale i Torino skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Leasys Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Torino. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Leasys Rent biludlejningspriser i Torino at være 574 kr. per dag i gennemsnit i juli.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 441 kr. per dag fra Leasys Rent på denne tid af året i Torino. Gennemsnitsprisen er typisk 4.017 kr. for en uges billeje fra Leasys Rent i juli når man er i Torino.

Ja. De 1 lokation som Leasys Rent har i Lufthavn: Citta Di Torino kan findes på Torino airport.

Den mest populære type af bil at leje fra Leasys Rent i Torino i juli er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 545 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 441 kr. per dag.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Leasys Rent, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Torino. At leje en Economy fra Leasys Rent koster i gennemsnit 545 kr. per dag, hvilket er 10% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 53% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Leasys Rent for at spare penge på deres rejse til Torino.

Der er 7 biludlejningslokationer i Torino som Leasys Rent ejer. Deres Torino airport, Torino lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 70% af de brugere der lejede en bil fraLeasys Rent i Torino valgt at hente den på Torino airport.


Leasys Rent biler i andre byer i Italien

Find Leasys Rent tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Rom, og Firenze

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Torino

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Leasys Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Torino biludlejningsfirmaer