Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Constanța

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Constanța

Constanța, Rumænien
5. dec. — 12. dec.
Constanța, Rumænien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Constanța keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Constanța, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

4 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Constanța

Har keddy by Europcar en lokation i Constanța Mihail Kogalniceanu Lufthavn?

Ja, keddy by Europcar har 2 lokationer i Constanța Mihail Kogalniceanu Lufthavn som er beliggende på Passengers Terminal - Arrival Hall og Constanta Airport.

Hvor mange keddy by Europcar biludlejningslokationer er der i Constanța?

keddy by Europcar har 4 biludlejningslokationer i Constanța. Deres Passengers Terminal - Arrival Hall lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Constanța, valgt at leje deres bil fra keddy by Europcar lokationen på Passengers Terminal - Arrival Hall.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Constanța?

Priser for biler i Constanța blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Constanța?

Fra november 2023 er der 34 udbydere at vælge mellem for biler i Constanța.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Constanța?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Constanța. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Constanța?

For at leje en bil i Constanța, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Constanța på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.